Перуничић: Било је болно гледати нас!

Селектор "орлова" каже да се његова екипа "распала" у 22. минуту меча против Француске. . .

Остали спортови 13.01.2019 | 10:15
Перуничић: Било је болно гледати нас!
Дуел са актуелним прваком света прво је извукао оно најбоље из репрезентације Србије, која као да је у првих двадесетак минута потрошила све залихе енергије и после периода равноправне игре потпуно "потонула" - 21:32 (12:15), у мечу 2. кола шампионата света.

"Орлови" су остали на једном боду, освојеном у петак против Русије, а у понедељак од 15.30 играће против Бразила.

"Јасна је била снага светског шампиона, док смо се ми распали у 22. минуту", алудирао је Ненад Перуничић на моменат у коме је вођство последњи пут било на страни нашег тима.

Селектор Србије пожалио се на менталитет играча.

"Задовољавају се малим стварима! Као да су били изненађени што су неко време успешно парирали великом противнику. У наставку меча је било болно било гледати немоћ играча, бројне техничке грешке и промашаје".

Богдан Радивојевић, наш најбољи стрелац са шест погодака, изразио је жал због пада у игри, али није могао да објасни разлоге зашто се то догодило.

"Штета што друго полувреме нисмо одиграли као прво, које мислим да је било на врхунском нивоу. Вероватно нико то није очекивао од нас, али у том делу меча смо стварно показали квалитет и да смо добра екипа. Стварно ми није јасно зашто тако нисмо наставили", рекао је Радивојевић и додао да су "орлови" показали да немају страх од сјајних "триколора".

Одлично крило поручило је да цео тим мора да извуче поуке из пораза и реагује против Бразила, у мечу који је карактера "бити ил' не бити".

"Нисмо ми тотални аутсајдери, па да размишљамо у стилу 'изгубили смо, али баш нас брига', јер тако нећемо далеко догурати. Надам се да ћемо из овога нешто научити и да ћемо у следећој утакмици бити бољи током свих 60 минута".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар