"Жао ми је због Човићеве повреде!"

Тренер Игокее, Драган Николић, после пораза од Звезде говорио и о плејмејкеру Београђана.

Кошарка 13.01.2019 | 12:00
"Жао ми је због Човићеве повреде!"
Црвена звезда мтс провукла се у Лакташима и промашајима Вука Радивојевића и Данила Анђушића ипак остварила 15. узастопни тријумф.

Међутим, црвено-бели доносе и једну лошу вест из Републике Српске, јер се са друге овонедељне утакмице враћају са повређеним играчем.

После Маика Цирбеса, Билија Берона и Бранка Лазића, повреду је задобио и плејмејкер црвено-белих Филип Човић, у једном продору и дуелу са центром Игокее, Грентом Џеретом.

Човић је пао, држећи се за колено, али је смогао снагу да изведе слободна бацања пре него што је напустио терен крајем треће четвртине.

После утакмице, о њему је говорио тренер домаћих, Драган Николић.

"Жао ми је ако се Филип Човић повредио, а нажалост чуо сам да јесте", рекао је он, уз честитке црвено-белима на тријумфу.

"Дошли смо до оне ситуације коју ми тренери волимо, а то су по мени два отворена шута за победу, која ипак нису ушла у кош. Неки пут недостаје мало среће да истрајеш у борби против изузетно квалитетног противника. Све смо резонски урадили и немам шта да замерим играчима, јер пред нама је нова серија тешких утакмица и од понедељка се окрећемо њима", додао је Николић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар