"Žao mi je zbog Čovićeve povrede!"

Trener Igokee, Dragan Nikolić, posle poraza od Zvezde govorio i o plejmejkeru Beograđana.

Košarka 13.01.2019 | 12:00
"Žao mi je zbog Čovićeve povrede!"
Crvena zvezda mts provukla se u Laktašima i promašajima Vuka Radivojevića i Danila Anđušića ipak ostvarila 15. uzastopni trijumf.

Međutim, crveno-beli donose i jednu lošu vest iz Republike Srpske, jer se sa druge ovonedeljne utakmice vraćaju sa povređenim igračem.

Posle Maika Cirbesa, Bilija Berona i Branka Lazića, povredu je zadobio i plejmejker crveno-belih Filip Čović, u jednom prodoru i duelu sa centrom Igokee, Grentom Džeretom.

Čović je pao, držeći se za koleno, ali je smogao snagu da izvede slobodna bacanja pre nego što je napustio teren krajem treće četvrtine.

Posle utakmice, o njemu je govorio trener domaćih, Dragan Nikolić.

"Žao mi je ako se Filip Čović povredio, a nažalost čuo sam da jeste", rekao je on, uz čestitke crveno-belima na trijumfu.

"Došli smo do one situacije koju mi treneri volimo, a to su po meni dva otvorena šuta za pobedu, koja ipak nisu ušla u koš. Neki put nedostaje malo sreće da istraješ u borbi protiv izuzetno kvalitetnog protivnika. Sve smo rezonski uradili i nemam šta da zamerim igračima, jer pred nama je nova serija teških utakmica i od ponedeljka se okrećemo njima", dodao je Nikolić.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar