Тотенхем саопштио Реалу колико вриједи Кејн!

Ако су информације листа "Ас" тачне, Хари Кејн би постао најскупљи фудбалер свих времена. И то убједљиво!

Фудбал 14.01.2019 | 09:00
Тотенхем саопштио Реалу колико вриједи Кејн!
Реал Мадрид пажљиво посматра тржиште и тражи фудбалера који ће дугорочно замијенити Карима Бензему, али и исто тако постати прва звијезда тима послије одласка Кристијана Роналда.

"Краљевски клуб" је био нетипично "тих" током претходног прелазног рока, а када су они у питању то може да значи само једно - видјећемо праву "буру" током овог љета, уз велика улагања која ће помоћи у реновирању екипе.

Ако је вјеровати писању листа "Ас", свједочићемо и новом свјетском рекорду!

Према њиховим изворима, Реал Мадрид је око Божића разговарао са Тотенхемом око Харија Кејна и чисто се распитивао колику суму новца би најмање морали да издвоје како би га "отели" од Спурса, а нисмо сигурни да их је и то одбило...

Незванично, Реал би морао да издвоји најмање 350 милиона евра за њега! 

Трансфер Енглеза би тако постао убједљиво највећи свих времена пошто би "за Погбу" оборио досадашњи рекордни реализован лета 2017. године када је Нејмар стигао из Барселоне у Пари сен Жермен, пошто су Французи активирали "излазну клаузулу" из његовог уговора.

Тотенхем и Реал су више пута пословали у претходних неколико година, а најзначајнији су били трансфери Луке Модрића и Гарета Бејла, тако да су Леви и Перез навикли да воде преговоре.

НИЈЕ "ОНЕ ХИТ" WОНДЕР!

Хари Кејн има 25 година и већ пет сезона стандардно добро игра за Тотенхем, иако су многи мислили да ће бити "чудо од једне сезоне". Након позајмица у Лејтон Оријенту, Милволу, Норичу и Лестеру, добио је шансу првог шпица код Маурисија Покетина и од тада одиграо 243 меча за Спурсе са импресивном статистиком од 160 голова.

Хари Кејн је више пута изјављивао да "живи свој сан" играјући за Тотенхем, али уколико и ову сезону Спурси заврше без трофеја - питање је да ли ће и даље то имати у мислима, или ће жељети да се овога пута одмјери са најбољима, играјући за један од најбољих тимова на свијету.

Уколико Реал ипак одустане од Кејна због висине трансфера, они ће се окренути Роберту Левандовском (30) или Единсону Каванију(32), који су већ у годинама.

Као опција појављује се и нападач "неразура" Мауро Икарди који жели да остане у Интеру.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар