Totenhem saopštio Realu koliko vrijedi Kejn!

Ako su informacije lista "As" tačne, Hari Kejn bi postao najskuplji fudbaler svih vremena. I to ubjedljivo!

Fudbal 14.01.2019 | 09:00
Totenhem saopštio Realu koliko vrijedi Kejn!
Real Madrid pažljivo posmatra tržište i traži fudbalera koji će dugoročno zamijeniti Karima Benzemu, ali i isto tako postati prva zvijezda tima poslije odlaska Kristijana Ronalda.

"Kraljevski klub" je bio netipično "tih" tokom prethodnog prelaznog roka, a kada su oni u pitanju to može da znači samo jedno - vidjećemo pravu "buru" tokom ovog ljeta, uz velika ulaganja koja će pomoći u renoviranju ekipe.

Ako je vjerovati pisanju lista "As", svjedočićemo i novom svjetskom rekordu!

Prema njihovim izvorima, Real Madrid je oko Božića razgovarao sa Totenhemom oko Harija Kejna i čisto se raspitivao koliku sumu novca bi najmanje morali da izdvoje kako bi ga "oteli" od Spursa, a nismo sigurni da ih je i to odbilo...

Nezvanično, Real bi morao da izdvoji najmanje 350 miliona evra za njega! 

Transfer Engleza bi tako postao ubjedljivo najveći svih vremena pošto bi "za Pogbu" oborio dosadašnji rekordni realizovan leta 2017. godine kada je Nejmar stigao iz Barselone u Pari sen Žermen, pošto su Francuzi aktivirali "izlaznu klauzulu" iz njegovog ugovora.

Totenhem i Real su više puta poslovali u prethodnih nekoliko godina, a najznačajniji su bili transferi Luke Modrića i Gareta Bejla, tako da su Levi i Perez navikli da vode pregovore.

NIJE "ONE HIT" WONDER!

Hari Kejn ima 25 godina i već pet sezona standardno dobro igra za Totenhem, iako su mnogi mislili da će biti "čudo od jedne sezone". Nakon pozajmica u Lejton Orijentu, Milvolu, Noriču i Lesteru, dobio je šansu prvog špica kod Maurisija Poketina i od tada odigrao 243 meča za Spurse sa impresivnom statistikom od 160 golova.

Hari Kejn je više puta izjavljivao da "živi svoj san" igrajući za Totenhem, ali ukoliko i ovu sezonu Spursi završe bez trofeja - pitanje je da li će i dalje to imati u mislima, ili će željeti da se ovoga puta odmjeri sa najboljima, igrajući za jedan od najboljih timova na svijetu.

Ukoliko Real ipak odustane od Kejna zbog visine transfera, oni će se okrenuti Robertu Levandovskom (30) ili Edinsonu Kavaniju(32), koji su već u godinama.

Kao opcija pojavljuje se i napadač "nerazura" Mauro Ikardi koji želi da ostane u Interu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar