Трећа принова донијела радост

У вријеме када је скоро све несигурно и када је младим људима тешко да ишта ураде како би имали услове за оснивање породице, размишљање о потомству је постало једно од веома озбиљних момената. Млада породица Цвијановић из Дворова код Бијељине доказује супротно. Првог јануара добили су трећу кћерку, која је прворођена беба у Бијељини у 2019. години.

Република Српска 12.01.2019 | 14:59
Трећа принова донијела радост
На измаку године многи су имали жеље, неки су жељели бољи живот, више новца, они млађи поклоне, а породица Цвијановић из Дворова није ни сањала да ће у Нову годину ући богатија за још једног члана.

Лана Цвијановић прва је беба рођена у 2019. години у Бијељини, али и трећа кћерка у овој породици која је, према ријечима мајке Сузане, тек сада комплетна.

Иако је данас несигурност и неизвјесност главна препрека младих у остваривању у улози и брачних партнера али и родитеља, Сузана, која је на докторским студијама, каже да је добра организација кључ успјеха ње и њеног супруга Срђана.

И док млади данас чекају прави моменат, одлажући неке од најбитнијих одлука, Сузана и Срђан уживају у осмијесима и љубави са Наташом, Миом и Ланом. Кажу да у животу није све сјајно, да има лоших дана, али да их је све лако превазићи када су заједно. Насмијани, загрљени и срећни.



БН ТВ

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Брчко

12.01.2019 15:25

Да сте нам живи и здрави!

ОДГОВОРИТЕ