Treća prinova donijela radost

U vrijeme kada je skoro sve nesigurno i kada je mladim ljudima teško da išta urade kako bi imali uslove za osnivanje porodice, razmišljanje o potomstvu je postalo jedno od veoma ozbiljnih momenata. Mlada porodica Cvijanović iz Dvorova kod Bijeljine dokazuje suprotno. Prvog januara dobili su treću kćerku, koja je prvorođena beba u Bijeljini u 2019. godini.

Republika Srpska 12.01.2019 | 14:59
Treća prinova donijela radost
Na izmaku godine mnogi su imali želje, neki su željeli bolji život, više novca, oni mlađi poklone, a porodica Cvijanović iz Dvorova nije ni sanjala da će u Novu godinu ući bogatija za još jednog člana.

Lana Cvijanović prva je beba rođena u 2019. godini u Bijeljini, ali i treća kćerka u ovoj porodici koja je, prema riječima majke Suzane, tek sada kompletna.

Iako je danas nesigurnost i neizvjesnost glavna prepreka mladih u ostvarivanju u ulozi i bračnih partnera ali i roditelja, Suzana, koja je na doktorskim studijama, kaže da je dobra organizacija ključ uspjeha nje i njenog supruga Srđana.

I dok mladi danas čekaju pravi momenat, odlažući neke od najbitnijih odluka, Suzana i Srđan uživaju u osmijesima i ljubavi sa Natašom, Miom i Lanom. Kažu da u životu nije sve sjajno, da ima loših dana, ali da ih je sve lako prevazići kada su zajedno. Nasmijani, zagrljeni i srećni.



BN TV

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Брчко

12.01.2019 15:25

Да сте нам живи и здрави!

ODGOVORITE