Барса и Лука Јовић - јун је реалан термин!

Мундо Депортиво пише да млади Србин неће мењати средину у овом прелазном року.

Фудбал 14.01.2019 | 00:00
Барса и Лука Јовић - јун је реалан термин!
Скаути Барселоне су рекли своје. Тачније, у исцрпним извештајима су написали да је Лука Јовић бржи и разноврснији од Вернера и Долберга. Сасвим довољно за констатацију да Блауграна у младом репрезентативцу Србије види наследника Луиса Суареза. Уосталом, о томе каталонски медији пишу већ данима.

Само што Барселона није једина. Помињало се да нападача Ајнтрахта, и апсолутну сензацију европског фудбала, жели и Реал. Међутим, последње информације говоре да је Барселона на пол позицији.

О томе се пише и у данашњем издању Мундо Депортива. Еминентни дневник, одлично упознат са дешавањима на Ноу Кампу, тврди да трансфер Луке Јовића у Каталонију неће бити реализован овог јануара. Али да ће момак рођен 1997. године у Бијељини бити и даље праћен.

Због Луке Јовића један од најутцајнијих Барсиних скаута допутовао је у Београд како би уживо гледао меч између Србије и Црне Горе. Такав тренд ће бити настављен и у наредном периоду.

Наводно, Барселона би могла да добије новог нападача у летњем прелазном року... Знају у Каталонији да немају много времена да размишљају, јер Јовића желе и други великани. Ту је и Челси са Маурицијом Саријем.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар