Barsa i Luka Jović - jun je realan termin!

Mundo Deportivo piše da mladi Srbin neće menjati sredinu u ovom prelaznom roku.

Fudbal 14.01.2019 | 00:00
Barsa i Luka Jović - jun je realan termin!
Skauti Barselone su rekli svoje. Tačnije, u iscrpnim izveštajima su napisali da je Luka Jović brži i raznovrsniji od Vernera i Dolberga. Sasvim dovoljno za konstataciju da Blaugrana u mladom reprezentativcu Srbije vidi naslednika Luisa Suareza. Uostalom, o tome katalonski mediji pišu već danima.

Samo što Barselona nije jedina. Pominjalo se da napadača Ajntrahta, i apsolutnu senzaciju evropskog fudbala, želi i Real. Međutim, poslednje informacije govore da je Barselona na pol poziciji.

O tome se piše i u današnjem izdanju Mundo Deportiva. Eminentni dnevnik, odlično upoznat sa dešavanjima na Nou Kampu, tvrdi da transfer Luke Jovića u Kataloniju neće biti realizovan ovog januara. Ali da će momak rođen 1997. godine u Bijeljini biti i dalje praćen.

Zbog Luke Jovića jedan od najutcajnijih Barsinih skauta doputovao je u Beograd kako bi uživo gledao meč između Srbije i Crne Gore. Takav trend će biti nastavljen i u narednom periodu.

Navodno, Barselona bi mogla da dobije novog napadača u letnjem prelaznom roku... Znaju u Kataloniji da nemaju mnogo vremena da razmišljaju, jer Jovića žele i drugi velikani. Tu je i Čelsi sa Mauricijom Sarijem.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar