Звезда представила Вулића!

Мотивише ме Крстичићев број! Фудбалски клуб Црвена звезда представио је још једно зимско појачање, везисту Милоша Вулића, који је са црвено-белима потписао уговор на три године.

Фудбал 12.01.2019 | 21:15
Звезда представила Вулића!
Вулић је у Звезду стигао из крушевачког Напретка чији је био и капитен, а у новом клубу носиће дрес са бројем седам. 

"Одрадио сам и први тренинг са екипом. Саиграчи су ме супер прихватили, што сам искрено и очекивао, јер сам већину знао са терена као ривале или као бивше саиграче. Веома сам срећан што сам у Црвеној звезди, ово је велики подстрек за мене и огроман корак у каријери. Надам се да ћу оправдати очекивања управе и навијача", рекао је 22-годишњи Вулић. 

Вулић је свестан шта носи играње у црвено-белом дресу. 

"Наравно да знам очекивања, играње у Звезди представља велики изазов и одговорност. Спреман сам и даћу све од себе да Звезда оствари циљеве. Спреман сам да се борим за место у тиму, Звезда има више добрих играча на једној позицији, али волим изазове, што је такодје један од разлога доласка на Маракану". 

Вулић се осврнуо и на то што је задужио дрес са бројем седам, који је до сада носио Ненад Крстичић. 

"Оставио је велики траг у Звезди и помогао да се остваре фантастични резултати. Тај број је само мотив више да се докажем шефу стручног штаба Владану Милојевићу и управи. Спреман сам да играм где год ме тренер види, а мислим да смо Крстичић и ја сличан профил играча", навео је Вулић.

Спортски директор Митар Мркела казао је да је опредељење Црвене звезде да доводи најталентованије играче из домаћег првенства. 

"Вулић то свакако јесте. Милош се исказао у неколико сезона играјући за Напредак и сасвим логичан редослед потеза је био да га доведе Црвена звезда, да настави да напредује и да досегне висине. Вулић је креативан, уме и да гради игру, и да даје голове. Желим му да има добре године и да допринесе даљим успесима Црвене звезде", рекао је Мркела. 

Спортски директор Звезде се још једном осврнуо на активности у зимском прелазном року и истакао да је приоритет смањити играчки кадар. 

"Да ли се преговара или не, и са ким, о том потом. Приоритет у овом прелазном року је да растеретимо екипу. Имали смо гломазан играчки кадар потребан за играње на три фронта. Одиграли смо 37 утакмица и зато је велики број играча имао оправдање. На пролеће нас чека мање утакмица, ако будемо стигли до финала Купа, а верујем да хоћемо, имаћемо још 20 мечева и зато је приоритет смањити играчки кадар", рекао је Мркела. 

"Да ли ће неко доћи, може се десити, али само ако то буде екстра појачање, нећемо неплански доводити играче. Желимо да имамо 25-26 фудбалера за пролећни део сезоне".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар