Zvezda predstavila Vulića!

Motiviše me Krstičićev broj! Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je još jedno zimsko pojačanje, vezistu Miloša Vulića, koji je sa crveno-belima potpisao ugovor na tri godine.

Fudbal 12.01.2019 | 21:15
Zvezda predstavila Vulića!
Vulić je u Zvezdu stigao iz kruševačkog Napretka čiji je bio i kapiten, a u novom klubu nosiće dres sa brojem sedam. 

"Odradio sam i prvi trening sa ekipom. Saigrači su me super prihvatili, što sam iskreno i očekivao, jer sam većinu znao sa terena kao rivale ili kao bivše saigrače. Veoma sam srećan što sam u Crvenoj zvezdi, ovo je veliki podstrek za mene i ogroman korak u karijeri. Nadam se da ću opravdati očekivanja uprave i navijača", rekao je 22-godišnji Vulić. 

Vulić je svestan šta nosi igranje u crveno-belom dresu. 

"Naravno da znam očekivanja, igranje u Zvezdi predstavlja veliki izazov i odgovornost. Spreman sam i daću sve od sebe da Zvezda ostvari ciljeve. Spreman sam da se borim za mesto u timu, Zvezda ima više dobrih igrača na jednoj poziciji, ali volim izazove, što je takodje jedan od razloga dolaska na Marakanu". 

Vulić se osvrnuo i na to što je zadužio dres sa brojem sedam, koji je do sada nosio Nenad Krstičić. 

"Ostavio je veliki trag u Zvezdi i pomogao da se ostvare fantastični rezultati. Taj broj je samo motiv više da se dokažem šefu stručnog štaba Vladanu Milojeviću i upravi. Spreman sam da igram gde god me trener vidi, a mislim da smo Krstičić i ja sličan profil igrača", naveo je Vulić.

Sportski direktor Mitar Mrkela kazao je da je opredeljenje Crvene zvezde da dovodi najtalentovanije igrače iz domaćeg prvenstva. 

"Vulić to svakako jeste. Miloš se iskazao u nekoliko sezona igrajući za Napredak i sasvim logičan redosled poteza je bio da ga dovede Crvena zvezda, da nastavi da napreduje i da dosegne visine. Vulić je kreativan, ume i da gradi igru, i da daje golove. Želim mu da ima dobre godine i da doprinese daljim uspesima Crvene zvezde", rekao je Mrkela. 

Sportski direktor Zvezde se još jednom osvrnuo na aktivnosti u zimskom prelaznom roku i istakao da je prioritet smanjiti igrački kadar. 

"Da li se pregovara ili ne, i sa kim, o tom potom. Prioritet u ovom prelaznom roku je da rasteretimo ekipu. Imali smo glomazan igrački kadar potreban za igranje na tri fronta. Odigrali smo 37 utakmica i zato je veliki broj igrača imao opravdanje. Na proleće nas čeka manje utakmica, ako budemo stigli do finala Kupa, a verujem da hoćemo, imaćemo još 20 mečeva i zato je prioritet smanjiti igrački kadar", rekao je Mrkela. 

"Da li će neko doći, može se desiti, ali samo ako to bude ekstra pojačanje, nećemo neplanski dovoditi igrače. Želimo da imamo 25-26 fudbalera za prolećni deo sezone".

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar