Звезда промијенила план припрема!

Кипар уместо Словеније! Фудбалери Црвене звезде, уместо у Термама Чатеж, прву фазу припрема обавиће у Пафосу, саопштио је клуб.  Промена плана: Звезда не иде у Словенију на припреме! Дан после окупљања и првог тренинга у 2019. години, из Љутице Богдана стигло је кратко обавештење у ком се наводи да ће црвено-бели 14. јануара полетети ка југу.

Фудбал 12.01.2019 | 19:45
Звезда промијенила план припрема!
Изабраници Владана Милојевића ће у том кипарском граду боравити од 14. до 23. јануара.

Повољни временски услови на Кипру омогућиће фудбалерима Звезде да се на најбољи начин припреме за другу фазу припрема која је предвидјена да се одржи у Анталији од 26. јануара до 9. фебруара.

Црвено-бели ће у Анталији одиграти пет контролних утакмица. Ривали Звезде ће бити Вакер Нортхаузен (28. јануар), Аустрија из Беча (30. јануар) Лудогорац (2. фебруар) Работнички (5. фебруар) и Марибор (8. фебруар).

Промена плана!

Фудбалери Црвене звезде припремаће се за наставак сезоне на Кипру, уместо у Словенији.

Ову одлуку "у минут до 12" донели су челници српског шампиона у договору са првим тренером Владаном Милојевићем и његовим стручним штабом, а разлог су - временске прилике.

Дан после окупљања и првог тренинга у 2019. години, из Љутице Богдана стигло је кратко обавештење у ком се наводи да ће црвено-бели 14. јануара полетети ка југу.

У турском летовалишту ривали црвено-белих биће Вакер Нортхаузен (28. јануар), Аустрија из Беча (30. јануар) Лудогорац (2. фебруар), Работнички (5. фебруар) и Марибор (8. фебруар).

"Уместо у Термама Чатеж, екипа ће прву фазу припрема посвећену физичкој спреми играча обавити у старој бази, Пафосу, од 14. до 23. јануара", наводи се на порталу црвено-белих и додаје:

"Повољни временски услови на острву на истоку Медитерана омогући ће фудбалерима Црвене звезде да на најбољи начин уђу у другу фазу, која ће бити одржана од 26. јануара до 9. фебруара у Анталији. Тамо ће фокус бити на уигравању екипе за пролећни део сезоне, у чему ће значајан удео имати пет контролних дуела".

Црвено-бели су се прошле зиме такође припремали на Кипру, па у Турској, док су годину дана пре тога, под вођством Миодрага Божовића, тренирали само у Пафосу.

Биће занимљиво видети ко ће бити у авиону за Пафос, а ко за Анталију, јер су доласци и одласци фудбалера били главна тема током јучерашње Милојевићеве "прозивке" одржане на београдском "минусу".

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар