Zvezda promijenila plan priprema!

Kipar umesto Slovenije! Fudbaleri Crvene zvezde, umesto u Termama Čatež, prvu fazu priprema obaviće u Pafosu, saopštio je klub.  Promena plana: Zvezda ne ide u Sloveniju na pripreme! Dan posle okupljanja i prvog treninga u 2019. godini, iz Ljutice Bogdana stiglo je kratko obaveštenje u kom se navodi da će crveno-beli 14. januara poleteti ka jugu.

Fudbal 12.01.2019 | 19:45
Zvezda promijenila plan priprema!
Izabranici Vladana Milojevića će u tom kiparskom gradu boraviti od 14. do 23. januara.

Povoljni vremenski uslovi na Kipru omogućiće fudbalerima Zvezde da se na najbolji način pripreme za drugu fazu priprema koja je predvidjena da se održi u Antaliji od 26. januara do 9. februara.

Crveno-beli će u Antaliji odigrati pet kontrolnih utakmica. Rivali Zvezde će biti Vaker Northauzen (28. januar), Austrija iz Beča (30. januar) Ludogorac (2. februar) Rabotnički (5. februar) i Maribor (8. februar).

Promena plana!

Fudbaleri Crvene zvezde pripremaće se za nastavak sezone na Kipru, umesto u Sloveniji.

Ovu odluku "u minut do 12" doneli su čelnici srpskog šampiona u dogovoru sa prvim trenerom Vladanom Milojevićem i njegovim stručnim štabom, a razlog su - vremenske prilike.

Dan posle okupljanja i prvog treninga u 2019. godini, iz Ljutice Bogdana stiglo je kratko obaveštenje u kom se navodi da će crveno-beli 14. januara poleteti ka jugu.

U turskom letovalištu rivali crveno-belih biće Vaker Northauzen (28. januar), Austrija iz Beča (30. januar) Ludogorac (2. februar), Rabotnički (5. februar) i Maribor (8. februar).

"Umesto u Termama Čatež, ekipa će prvu fazu priprema posvećenu fizičkoj spremi igrača obaviti u staroj bazi, Pafosu, od 14. do 23. januara", navodi se na portalu crveno-belih i dodaje:

"Povoljni vremenski uslovi na ostrvu na istoku Mediterana omogući će fudbalerima Crvene zvezde da na najbolji način uđu u drugu fazu, koja će biti održana od 26. januara do 9. februara u Antaliji. Tamo će fokus biti na uigravanju ekipe za prolećni deo sezone, u čemu će značajan udeo imati pet kontrolnih duela".

Crveno-beli su se prošle zime takođe pripremali na Kipru, pa u Turskoj, dok su godinu dana pre toga, pod vođstvom Miodraga Božovića, trenirali samo u Pafosu.

Biće zanimljivo videti ko će biti u avionu za Pafos, a ko za Antaliju, jer su dolasci i odlasci fudbalera bili glavna tema tokom jučerašnje Milojevićeve "prozivke" održane na beogradskom "minusu".

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar