Солскјер је вратио осмјехе, али...

Тек га чекају прави изазови! Од доласка Олеа Гунара Солксјера на место привременог менаџера Манчестер јунајтед је нанизао пет победа и вратио се у борбу за Лигу шампиона.

Фудбал 12.01.2019 | 18:15
Солскјер је вратио осмјехе, али...
Оно што је још важније, Јунајтедови играчи су скинули са леђа огроман протисак, играју препорођено, уживају на терену, а све то је вратило и осмехе на лица свима на Олд Трафорду.

Међутим, победе над Кардифом, Хадерсфилдом, Борнмутом, Њукаслом и Редингом колико год су биле битне због повратка самопоуздања, јасно је да су имена ових клубова далеко од реномеа Јунајтеда.

Стога је јасно да ћемо тек да видимо колико је Солскјер заиста унапредио Јунајтед с обзиром да га у наредна два месеца чека прави "пакао".

У периоду од 13. јануара до 16. марта Јунајтед ће одиграти 13 утакмица, али ће седам њих бити "супертешка" категорија и истински тест за Солскјерове "Ђаволе".

Јунајтед ће у том периоду играти са Тотенхемом (отвара серију), по два пута Арсеналом и Пари Сен Жерменом (осмина финала Лиге шампиона) Ливерпулом и за крај серије градски дерби са Ситијем.

У међувремену ће ту бити и окршаји са Брајтоном, Барнлијем, Лестером, Фуламом, Кристал Паласом и Саутемптоном.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар