Solskjer je vratio osmjehe, ali...

Tek ga čekaju pravi izazovi! Od dolaska Olea Gunara Solksjera na mesto privremenog menadžera Mančester junajted je nanizao pet pobeda i vratio se u borbu za Ligu šampiona.

Fudbal 12.01.2019 | 18:15
Solskjer je vratio osmjehe, ali...
Ono što je još važnije, Junajtedovi igrači su skinuli sa leđa ogroman protisak, igraju preporođeno, uživaju na terenu, a sve to je vratilo i osmehe na lica svima na Old Trafordu.

Međutim, pobede nad Kardifom, Hadersfildom, Bornmutom, Njukaslom i Redingom koliko god su bile bitne zbog povratka samopouzdanja, jasno je da su imena ovih klubova daleko od renomea Junajteda.

Stoga je jasno da ćemo tek da vidimo koliko je Solskjer zaista unapredio Junajted s obzirom da ga u naredna dva meseca čeka pravi "pakao".

U periodu od 13. januara do 16. marta Junajted će odigrati 13 utakmica, ali će sedam njih biti "superteška" kategorija i istinski test za Solskjerove "Đavole".

Junajted će u tom periodu igrati sa Totenhemom (otvara seriju), po dva puta Arsenalom i Pari Sen Žermenom (osmina finala Lige šampiona) Liverpulom i za kraj serije gradski derbi sa Sitijem.

U međuvremenu će tu biti i okršaji sa Brajtonom, Barnlijem, Lesterom, Fulamom, Kristal Palasom i Sautemptonom.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar