Бјегунци немају везе с убиством?

Држављани БиХ и Србије Драган Милосављевић (41) и Дамњан Митровић (40) који су побјегли из словеначког затвора, не доводе се у везу са убиством Милоша Остојића (30) у Источном Сарајеву, сазнаје Српскаинфо.

Босна и Херцеговина 12.01.2019 | 13:43
Бјегунци немају везе с убиством?
Извор близак истрази изјавио је да нема доказа да су Милосављевић и Митровић на било који начин повезани са убиством сина власника пекаре и пицерије “Златно зрно”.

Извор Српскаинфо уједно додаје да су безбједносне службе обавјештене о бјекству држављанина БиХ из словеначког затвора, те да ће се поступити у складу са законом уколико Милосављевић буде ушао на територију БиХ, односно Републике Српске.

Према информацијама до којих је дошла Српскаинфо, Милосављевић је из околине Прњавора, али има пријављену адресу у Словеније и није осуђиван за тешка кривична дјела, али је како наводи наш извор, “безбједносно интересантна особа”.



Подсјетимо, Дамњан Митровић (40), држављанин Србије и његов цимер Драган Милосављевић (41), држављанин БиХ, који су у Словенији чекали да буду изручени Србији, која је за њима расписала Интерполове потјернице, побјегли су из затвора у Копру рано ујутро 29. децембра прошле године.

Филмски бијег догодио се пред зору, а двојица притвореника, који су успели пререзати решетке на прозору ћелије, неопажено изаћи и прескочити зид опасан бодљикавом жицом, у ћелији су оставили поруку да “не желе у Србију”.

– Двојица притвореника чекала су екстрадицију Србији. Митровић због недозвољеног преласка границе и трговине дрогом, а Милосављевић због трговине наркотицима. Први је ухапшен крајем августа, а други средином септембра – објаснили су раније из Управе за извршење кривичних санкција у Копру.

Митровић је након бјекства из затвора отишао у Италију, док је и даље непознато гдје се скрива држављанин БиХ.

 (Српскаинфо)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

масала

12.01.2019 13:05

Још једно нерјесено убиство а сви знају у Источном Сарајеву,ко је убица,осим полиције и тузиластава....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Машала

12.01.2019 15:00

Кад знаш фино у полицију па реци ко је то урадио или не прди.

Name

Кк

12.01.2019 15:01

Па кажи ко су да знамо и ми остали

Name

Ре

12.01.2019 21:20

Па ста би са бомбастицног саопстења оних струцњака из полиције? Па они рекосе да знају и ко им је прузао помоц прије и након убиства. Ја циркуса од полиције мајко моја!

Name

Вирус

13.01.2019 18:30

Ма каква полиција све лопузе као и цело иминистар им.

Name

Приједорцанин

12.01.2019 14:53

Види им се по фацама да су бистри и сколовани,хахахаха....

ОДГОВОРИТЕ