Bjegunci nemaju veze s ubistvom?

Državljani BiH i Srbije Dragan Milosavljević (41) i Damnjan Mitrović (40) koji su pobjegli iz slovenačkog zatvora, ne dovode se u vezu sa ubistvom Miloša Ostojića (30) u Istočnom Sarajevu, saznaje Srpskainfo.

Bosna i Hercegovina 12.01.2019 | 13:43
Bjegunci nemaju veze s ubistvom?
Izvor blizak istrazi izjavio je da nema dokaza da su Milosavljević i Mitrović na bilo koji način povezani sa ubistvom sina vlasnika pekare i picerije “Zlatno zrno”.

Izvor Srpskainfo ujedno dodaje da su bezbjednosne službe obavještene o bjekstvu državljanina BiH iz slovenačkog zatvora, te da će se postupiti u skladu sa zakonom ukoliko Milosavljević bude ušao na teritoriju BiH, odnosno Republike Srpske.

Prema informacijama do kojih je došla Srpskainfo, Milosavljević je iz okoline Prnjavora, ali ima prijavljenu adresu u Slovenije i nije osuđivan za teška krivična djela, ali je kako navodi naš izvor, “bezbjednosno interesantna osoba”.



Podsjetimo, Damnjan Mitrović (40), državljanin Srbije i njegov cimer Dragan Milosavljević (41), državljanin BiH, koji su u Sloveniji čekali da budu izručeni Srbiji, koja je za njima raspisala Interpolove potjernice, pobjegli su iz zatvora u Kopru rano ujutro 29. decembra prošle godine.

Filmski bijeg dogodio se pred zoru, a dvojica pritvorenika, koji su uspeli prerezati rešetke na prozoru ćelije, neopaženo izaći i preskočiti zid opasan bodljikavom žicom, u ćeliji su ostavili poruku da “ne žele u Srbiju”.

– Dvojica pritvorenika čekala su ekstradiciju Srbiji. Mitrović zbog nedozvoljenog prelaska granice i trgovine drogom, a Milosavljević zbog trgovine narkoticima. Prvi je uhapšen krajem avgusta, a drugi sredinom septembra – objasnili su ranije iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija u Kopru.

Mitrović je nakon bjekstva iz zatvora otišao u Italiju, dok je i dalje nepoznato gdje se skriva državljanin BiH.

 (Srpskainfo)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

masala

12.01.2019 13:05

Još jedno nerjeseno ubistvo a svi znaju u Istočnom Sarajevu,ko je ubica,osim policije i tuzilastava....

ODGOVORITE
Name

Машала

12.01.2019 15:00

Кад знаш фино у полицију па реци ко је то урадио или не прди.

Name

Kk

12.01.2019 15:01

Pa kaži ko su da znamo i mi ostali

Name

Re

12.01.2019 21:20

Pa sta bi sa bombasticnog saopstenja onih strucnjaka iz policije? Pa oni rekose da znaju i ko im je pruzao pomoc prije i nakon ubistva. Ja cirkusa od policije majko moja!

Name

Virus

13.01.2019 18:30

Ma kakva policija sve lopuze kao i celo iministar im.

Name

Prijedorcanin

12.01.2019 14:53

Vidi im se po facama da su bistri i skolovani,hahahaha....

ODGOVORITE