Чемпионшип: Колико би им тек дао, да му нису ухватили шпијуна?!

Бијелсина друга лекција за Лампарда! Лидс рутински поразио Дерби са 2:0!

Фудбал 11.01.2019 | 23:04
Чемпионшип: Колико би им тек дао, да му нису ухватили шпијуна?!
"Послао сам човека да шпијунира тренинг Дербија и прихватам сву одговорност, јер никога у клубу нисам питао за дозволу. То је нешто што сам практиковао и раније. Не занима ме да ли је то легално или нелегално, да ли је исправно или погрешно. За мене је довољно што Френк Лампард и Дерби сматрају да то није исправно", изјавио је Марсело Бијелса неколико минута утакмице с Дербијем у којој је његов Лидс вечерас потврдио класу и тријумфовао са 2:0.

Очигледно је да су те речи тренера инспирисале играче са Еланд Роуда, који су прегазили Овнове у дерби утакмици 27. кола Чемпионшипа у којој су доминирали. Само у последњих 20-ак минута Дерби је изгледао као равноправан ривал на терену, али је опет Лидс пропустио боље шансе да тријумф учини убедљивијим.

Кемар Руф у првом полувремену на пас суперталентованог Џека Кларка и Џек Херисон почетком другог дела побринули су се головима да Дерби не дође у прилику да угрози тријумф Паунова, којим су се одлепили на челној позицији најближем пратиоцу Норичу на пет бодова. Приде, Јунајтед је изашао из резултатске кризе изазване с два везана пораза.

Није било драго Френку Лампарду, једва да се руковао после меча са Бијелсом увређен због "шпијунаже", иако су полицајци на време одстранили Лудаковог изасланика па тренер Лидса није ни имао никакве конкретне информације уочи саме утакмице у којој је лако тријумфовао. Заправо, била је ово једна од најбољих партија Лидса под Бијелсом ове сезоне.

Лампард је други пут ове сезоне добио лекцију од једног од најцењенијих тренера на свету (примио шест комада у две утакмице) која ће му сигурно користити једног дана када постане добар стручњак.

ЕНГЛЕСКА 2 - 27. коло

Петак

Лидс - Дерби 2:0 (1:0)
/Руф 20, Херисон 47/

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар