Čempionšip: Koliko bi im tek dao, da mu nisu uhvatili špijuna?!

Bijelsina druga lekcija za Lamparda! Lids rutinski porazio Derbi sa 2:0!

Fudbal 11.01.2019 | 23:04
Čempionšip: Koliko bi im tek dao, da mu nisu uhvatili špijuna?!
"Poslao sam čoveka da špijunira trening Derbija i prihvatam svu odgovornost, jer nikoga u klubu nisam pitao za dozvolu. To je nešto što sam praktikovao i ranije. Ne zanima me da li je to legalno ili nelegalno, da li je ispravno ili pogrešno. Za mene je dovoljno što Frenk Lampard i Derbi smatraju da to nije ispravno", izjavio je Marselo Bijelsa nekoliko minuta utakmice s Derbijem u kojoj je njegov Lids večeras potvrdio klasu i trijumfovao sa 2:0.

Očigledno je da su te reči trenera inspirisale igrače sa Eland Rouda, koji su pregazili Ovnove u derbi utakmici 27. kola Čempionšipa u kojoj su dominirali. Samo u poslednjih 20-ak minuta Derbi je izgledao kao ravnopravan rival na terenu, ali je opet Lids propustio bolje šanse da trijumf učini ubedljivijim.

Kemar Ruf u prvom poluvremenu na pas supertalentovanog Džeka Klarka i Džek Herison početkom drugog dela pobrinuli su se golovima da Derbi ne dođe u priliku da ugrozi trijumf Paunova, kojim su se odlepili na čelnoj poziciji najbližem pratiocu Noriču na pet bodova. Pride, Junajted je izašao iz rezultatske krize izazvane s dva vezana poraza.

Nije bilo drago Frenku Lampardu, jedva da se rukovao posle meča sa Bijelsom uvređen zbog "špijunaže", iako su policajci na vreme odstranili Ludakovog izaslanika pa trener Lidsa nije ni imao nikakve konkretne informacije uoči same utakmice u kojoj je lako trijumfovao. Zapravo, bila je ovo jedna od najboljih partija Lidsa pod Bijelsom ove sezone.

Lampard je drugi put ove sezone dobio lekciju od jednog od najcenjenijih trenera na svetu (primio šest komada u dve utakmice) koja će mu sigurno koristiti jednog dana kada postane dobar stručnjak.

ENGLESKA 2 - 27. kolo

Petak

Lids - Derbi 2:0 (1:0)
/Ruf 20, Herison 47/

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar