Дјевојчица побјегла отмичару

Америчка тинејџерка Џејми Клос (13), која је прије три мјесеца киднапована, пошто су јој убијени родитељи у Висконсину, побјегла је од свог отмичара.

 

Свијет 11.01.2019 | 22:14
Дјевојчица побјегла отмичару
Томас Петерсон (21) је ухапшен и оптужен за отмицу и двоструко убиство, преноси Ројтерс.

Шериф округа Барон Крис Фицџералд рекао је на конференцији за медије да је дјевојчица у четвртак успјела да побјегне из куће у мјесту Гордон, стотињак километара од родног Барона, гдје ју је отмичар држао три мјесеца.

Она је пришла непознатој жени на улици која је шетала пса. Жена ју је одвела код првог комшије одакле су позвали полицију.



Њих двоје су одмах препознали дјевојчицу пошто је њен нестанак изазвао велику медијску пажњу, пошто су за њом данима трагали полицајци и 1.500 волонтера, скоро половина Барона.

За мање од 15 минута Петерсон се нашао у затвору, пошто је полиција пронашла његово возило на основу описа који је дала дјевојчица.

Према подацима надлежних, Петерсон нема криминални досије у Висконсину.

Дјевојчица је ноћ провела у болници на посматрању, а данас је разговарала са истражиоцима.

Истражиоци вјерују да дјевојчица прије отмице није имала контакт са Петерсоном и да још није познато да ли ју је он касније злостављао.



(Агенције)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Др

12.01.2019 07:22

Види смрада на ста лици. Оваквих типова има свако у комсилуку и треба их дрзати на оку. По фаци му се види да је дебил и идиот.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.01.2019 08:29

Видео игрице оперу мозак и треба их забранит