Djevojčica pobjegla otmičaru

Američka tinejdžerka Džejmi Klos (13), koja je prije tri mjeseca kidnapovana, pošto su joj ubijeni roditelji u Viskonsinu, pobjegla je od svog otmičara.

 

Svijet 11.01.2019 | 22:14
Djevojčica pobjegla otmičaru
Tomas Peterson (21) je uhapšen i optužen za otmicu i dvostruko ubistvo, prenosi Rojters.

Šerif okruga Baron Kris Ficdžerald rekao je na konferenciji za medije da je djevojčica u četvrtak uspjela da pobjegne iz kuće u mjestu Gordon, stotinjak kilometara od rodnog Barona, gdje ju je otmičar držao tri mjeseca.

Ona je prišla nepoznatoj ženi na ulici koja je šetala psa. Žena ju je odvela kod prvog komšije odakle su pozvali policiju.



Njih dvoje su odmah prepoznali djevojčicu pošto je njen nestanak izazvao veliku medijsku pažnju, pošto su za njom danima tragali policajci i 1.500 volontera, skoro polovina Barona.

Za manje od 15 minuta Peterson se našao u zatvoru, pošto je policija pronašla njegovo vozilo na osnovu opisa koji je dala djevojčica.

Prema podacima nadležnih, Peterson nema kriminalni dosije u Viskonsinu.

Djevojčica je noć provela u bolnici na posmatranju, a danas je razgovarala sa istražiocima.

Istražioci vjeruju da djevojčica prije otmice nije imala kontakt sa Petersonom i da još nije poznato da li ju je on kasnije zlostavljao.



(Agencije)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Dr

12.01.2019 07:22

Vidi smrada na sta lici. Ovakvih tipova ima svako u komsiluku i treba ih drzati na oku. Po faci mu se vidi da je debil i idiot.

ODGOVORITE
Name

Re

12.01.2019 08:29

Video igrice operu mozak i treba ih zabranit