Званично: Отпуштен због честитке за Дан РС!

Дејан Поповић, некадашњи фудбалер Борца из Бањалуке, дефинитивно је у петак добио отказ у Звијезди из Градачца због честитања Дана Републике Српске на приватном Инстаграм профилу.

Фудбал 12.01.2019 | 16:45
Званично: Отпуштен због честитке за Дан РС!
Иако се на терену изборио за статус капитена у граду "Змаја од Босне", двадесетрогодишњи Поповић је отпуштен због честитке коју је преко друштвене мреже упутио 9. јануара поводом Дана Републике Српске.

Такав епилог се дао наслутити у првом саопштењу тима из Градачца, иако је Поповић у изјави за МОНДО нагласио да није националиста и да воли своје, а поштује туђе.

"Радим свој посао, волим га, професионалац сам. Своје поштујем, све друге вјере поштујем. Немам никакав проблем са саиграчима, нико не придаје значај том мом посту, нити мисли да сам било кога увриједио. Ниједним гестом нисам никог увриједио, жао ми је што је изазвало 'бум' у јавности и што ме називају 'другим Врањешом', не знам зашто то", рекао је Поповић нашем порталу.

Ипак, на састанку Управног одбора Звијезде одлучено је да Поповић добије отказ.

"Након састанка Управног одбора поводом поступка играча и капитена Звијезде Дејана Поповића који је непримјереном и непотребном објавом на друштвеној мрежи Инстаграм нарушио углед нашег клуба, НК Звијезда Градачац раскида сарадњу са овим играчем", саопштено је из члана Прве лиге Федерације Босне и Херцеговине, који је јесењи дио сезоне окончао на четвртом мјесту са 12 бодова заостатка за лидером на табели Вележом из Мостара.

Поповић је рођен у Требињу 1995. године, а у каријери бранио је боје матичног Леотара, Инђије, зворничке Дрине, Борца из Бањалуке и Чапљине, прије доласка у град "Змаја од Босне", Хусеина капетана Градашчевића.

Извор: мондо.ба

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Борис

12.01.2019 16:03

Срамота. Момак показао патриотизам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

www

12.01.2019 16:10

Момак буди срецен због отказа , није ти ни било мјесто медју таквим људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д

12.01.2019 17:30

Жив и здрав да си немој да се сикираш дигни главу и напред

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

13.01.2019 17:56

Момак је погресио у састављању поруке а у Градаццу су га примили као пријатеља и цак му дали да буде капитен. Момак је оцигледно погрјесио.

ОДГОВОРИТЕ