Zvanično: Otpušten zbog čestitke za Dan RS!

Dejan Popović, nekadašnji fudbaler Borca iz Banjaluke, definitivno je u petak dobio otkaz u Zvijezdi iz Gradačca zbog čestitanja Dana Republike Srpske na privatnom Instagram profilu.

Fudbal 12.01.2019 | 16:45
Zvanično: Otpušten zbog čestitke za Dan RS!
Iako se na terenu izborio za status kapitena u gradu "Zmaja od Bosne", dvadesetrogodišnji Popović je otpušten zbog čestitke koju je preko društvene mreže uputio 9. januara povodom Dana Republike Srpske.

Takav epilog se dao naslutiti u prvom saopštenju tima iz Gradačca, iako je Popović u izjavi za MONDO naglasio da nije nacionalista i da voli svoje, a poštuje tuđe.

"Radim svoj posao, volim ga, profesionalac sam. Svoje poštujem, sve druge vjere poštujem. Nemam nikakav problem sa saigračima, niko ne pridaje značaj tom mom postu, niti misli da sam bilo koga uvrijedio. Nijednim gestom nisam nikog uvrijedio, žao mi je što je izazvalo 'bum' u javnosti i što me nazivaju 'drugim Vranješom', ne znam zašto to", rekao je Popović našem portalu.

Ipak, na sastanku Upravnog odbora Zvijezde odlučeno je da Popović dobije otkaz.

"Nakon sastanka Upravnog odbora povodom postupka igrača i kapitena Zvijezde Dejana Popovića koji je neprimjerenom i nepotrebnom objavom na društvenoj mreži Instagram narušio ugled našeg kluba, NK Zvijezda Gradačac raskida saradnju sa ovim igračem", saopšteno je iz člana Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine, koji je jesenji dio sezone okončao na četvrtom mjestu sa 12 bodova zaostatka za liderom na tabeli Veležom iz Mostara.

Popović je rođen u Trebinju 1995. godine, a u karijeri branio je boje matičnog Leotara, Inđije, zvorničke Drine, Borca iz Banjaluke i Čapljine, prije dolaska u grad "Zmaja od Bosne", Huseina kapetana Gradaščevića.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Борис

12.01.2019 16:03

Срамота. Момак показао патриотизам.

ODGOVORITE
Name

www

12.01.2019 16:10

Momak budi srecen zbog otkaza , nije ti ni bilo mjesto medju takvim ljudima.

ODGOVORITE
Name

Д

12.01.2019 17:30

Жив и здрав да си немој да се сикираш дигни главу и напред

ODGOVORITE
Name

Kiki

13.01.2019 17:56

Momak je pogresio u sastavljanju poruke a u Gradaccu su ga primili kao prijatelja i cak mu dali da bude kapiten. Momak je ocigledno pogrjesio.

ODGOVORITE