Видео: Нова година - старе навике Луке Јовића!

Почео је и да претрчава ривале! Ајнтрахт у тест мечу бољи од Сао Паула – 2:1.

Фудбал 12.01.2019 | 11:15
Видео: Нова година - старе навике Луке Јовића!
Нова година, старе навике Луке Јовића! Док се европски медији баве потенцијалним новим клубом и великом ценом младог српског нападача, бивши центарфор Црвене звезде наставља да ради оно што најбоље уме – да терорише супарничке одбране.

Јесте у питању пријатељски сусрет, али Лука Јовић је на америчком спарингу против бразилског Сао Паула наговестио да би могао да настави да корача стазама славе и у наредних 12 месеци. Бундеслигаш је савладао бразилског великана (2:1), а код победоносног погодка кључну улогу имао је Јовић.

Он је у 64. минуту претрчао Реиналда, што му није основни квалитет, затим га заломио и натерао Виницијуса да неспретном реакцијом погоди сопствену мрежу.

Ајнтрахт је повео поготком Анте Ребића из пенала у деветом минуту, Бразилци су изједначили почетком наставка преко Нена. Ипак, онда је до изражаја дошла класа Луке Јовића.

Тренер Ајнтрахт пружио је шансу готово свим играчима. Филип Костић је играо у првом полувремену, док је Лука Јовић на почетку другог заменио Анте Ребића.

Мијата Гаћиновића није играо, вероватно због повреде.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар