Video: Nova godina - stare navike Luke Jovića!

Počeo je i da pretrčava rivale! Ajntraht u test meču bolji od Sao Paula – 2:1.

Fudbal 12.01.2019 | 11:15
Video: Nova godina - stare navike Luke Jovića!
Nova godina, stare navike Luke Jovića! Dok se evropski mediji bave potencijalnim novim klubom i velikom cenom mladog srpskog napadača, bivši centarfor Crvene zvezde nastavlja da radi ono što najbolje ume – da teroriše suparničke odbrane.

Jeste u pitanju prijateljski susret, ali Luka Jović je na američkom sparingu protiv brazilskog Sao Paula nagovestio da bi mogao da nastavi da korača stazama slave i u narednih 12 meseci. Bundesligaš je savladao brazilskog velikana (2:1), a kod pobedonosnog pogodka ključnu ulogu imao je Jović.

On je u 64. minutu pretrčao Reinalda, što mu nije osnovni kvalitet, zatim ga zalomio i naterao Vinicijusa da nespretnom reakcijom pogodi sopstvenu mrežu.

Ajntraht je poveo pogotkom Ante Rebića iz penala u devetom minutu, Brazilci su izjednačili početkom nastavka preko Nena. Ipak, onda je do izražaja došla klasa Luke Jovića.

Trener Ajntraht pružio je šansu gotovo svim igračima. Filip Kostić je igrao u prvom poluvremenu, dok je Luka Jović na početku drugog zamenio Ante Rebića.

Mijata Gaćinovića nije igrao, verovatno zbog povrede.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar