Игокеа чека Звезду и нада се чуду!

Тренер Игокее, Драган Николић, обећао је да ће његов тим учинити све да црвено-белима помрси рачуне и да ће покушати да одигра што боље.

Кошарка 12.01.2019 | 08:30
Игокеа чека Звезду и нада се чуду!
Кошаркаше Игокее у 15. колу АБА лиге чека тежак испит. У Лакташима гостује лидер регионалног такмичења Црвена звезда, која је и даље непоражена.

Тренер Игокее Драган Николић обећао је да ће његов тим учинити све да црвено-белима помрси рачуне и да ће покушати да одигра што боље.

"Кад Звезда игра просечно, све екипе добија са 20 поена разлике. Када мало одузму гас, добију са десет разлике. Скор Звезде довољно говори о њима, стручни штаб одлично ради", рекао је Николић.

Игокеа после 14 одиграних кола има пет победа и девет пораза, док су црвено-бели и даље без пораза.

"Обавештени смо да имају одређених проблема с повредама, што ме не радује. Ми се спремамо као да они долазе у пуном саставу, али морамо знати да ће појединцима који имају мању минутажу овај меч бити велика прилика да се докажу", рекао је Николић.

"Ми гледамо ипак наше двориште, изменили смо тим у последњој недељи. Покушаћемо да одиграмо што бољи меч, да покажемо чврстину и видећемо за шта ће то бити довољно", додао је он.

Марко Луковић недавно је појачао редове Александровачана.

“Пратио сам Игокеу као и све остале утакмице у АБА лиги тако да познајем ово такмичење. Знам да Игокеа има јако добар тим и знам да сваку од осам преосталих утакмица морамо да схватимо као финале и да извучемо максимум", поручио је доскорашњи члан Манресе, који је из овог клуба дошао као замјена за Томислава Зубчића, који је отишао у супротном смјеру.

Иако није имао много времена за упознавање са новим саиграчима, његов деби очекује се већ сутра.

"Ова екипа има потенцијал, морамо само мало да поправимо хемију у екипи и сигуран сам да можемо да играмо много добро. Идемо меч по меч, наредни је против Звезде. Сви знамо да Звезда нема пораза у овој сезони у АБА лиги, најквалитетнији су тим, али ми морамо да пружимо свој максимум. Стручни штаб нас је добро припремио за овај меч и наше је да изађемо на терен и да се боримо као лавови, то је једина опција”, поручио је.

Утакмице се игра у суботу од 17.00.

Извор: мондо.рс/мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар