Igokea čeka Zvezdu i nada se čudu!

Trener Igokee, Dragan Nikolić, obećao je da će njegov tim učiniti sve da crveno-belima pomrsi račune i da će pokušati da odigra što bolje.

Košarka 12.01.2019 | 08:30
Igokea čeka Zvezdu i nada se čudu!
Košarkaše Igokee u 15. kolu ABA lige čeka težak ispit. U Laktašima gostuje lider regionalnog takmičenja Crvena zvezda, koja je i dalje neporažena.

Trener Igokee Dragan Nikolić obećao je da će njegov tim učiniti sve da crveno-belima pomrsi račune i da će pokušati da odigra što bolje.

"Kad Zvezda igra prosečno, sve ekipe dobija sa 20 poena razlike. Kada malo oduzmu gas, dobiju sa deset razlike. Skor Zvezde dovoljno govori o njima, stručni štab odlično radi", rekao je Nikolić.

Igokea posle 14 odigranih kola ima pet pobeda i devet poraza, dok su crveno-beli i dalje bez poraza.

"Obavešteni smo da imaju određenih problema s povredama, što me ne raduje. Mi se spremamo kao da oni dolaze u punom sastavu, ali moramo znati da će pojedincima koji imaju manju minutažu ovaj meč biti velika prilika da se dokažu", rekao je Nikolić.

"Mi gledamo ipak naše dvorište, izmenili smo tim u poslednjoj nedelji. Pokušaćemo da odigramo što bolji meč, da pokažemo čvrstinu i videćemo za šta će to biti dovoljno", dodao je on.

Marko Luković nedavno je pojačao redove Aleksandrovačana.

“Pratio sam Igokeu kao i sve ostale utakmice u ABA ligi tako da poznajem ovo takmičenje. Znam da Igokea ima jako dobar tim i znam da svaku od osam preostalih utakmica moramo da shvatimo kao finale i da izvučemo maksimum", poručio je doskorašnji član Manrese, koji je iz ovog kluba došao kao zamjena za Tomislava Zubčića, koji je otišao u suprotnom smjeru.

Iako nije imao mnogo vremena za upoznavanje sa novim saigračima, njegov debi očekuje se već sutra.

"Ova ekipa ima potencijal, moramo samo malo da popravimo hemiju u ekipi i siguran sam da možemo da igramo mnogo dobro. Idemo meč po meč, naredni je protiv Zvezde. Svi znamo da Zvezda nema poraza u ovoj sezoni u ABA ligi, najkvalitetniji su tim, ali mi moramo da pružimo svoj maksimum. Stručni štab nas je dobro pripremio za ovaj meč i naše je da izađemo na teren i da se borimo kao lavovi, to je jedina opcija”, poručio je.

Utakmice se igra u subotu od 17.00.

Izvor: mondo.rs/mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar