Тринкијери пред Крку: Да се покажемо!

Ренфро: Да учврстимо плеј-оф позицију! Кошаркаши Партизана дочекују у суботу Крку у мечу 15. кола регионалне АБА лиге од 19 часова.  Тренер црно-белих тражи од својих играча још један добар наступ. Ренфро жели да претходни тријумфи буду темељ за нове успехе.

Кошарка 11.01.2019 | 19:45
Тринкијери пред Крку: Да се покажемо!
Црно-бели су на деоби четврте позиције на табели са Мега Бемаксом са скором 8-6, док је Крка на зачељу лиге са 4-10.

После екипне, чврсте игре и победе против Албе, Партизанов тренер Андреа Тринкијери истакао је на конференцији за новинаре:

"Ако постоји тимски тријумф, онда је ово било то".

Два дана касније, Италијан припрема црно-беле за још један меч у "Пиониру", у којем ће у суботу гостовати Крка (19 часова).

Најављујући тај меч, Тринкијери је тражио од својих играча да против овосезонског "дужника" понове наступ који су показали у среду.

"Веома је важно за нас да покажемо како смо у стању да играмо на врхунком нивоу два пута недељно. Овај ритам утакмица тако нешто од нас захтева и ми морамо да се томе прилагодимо. Крка је у ситуацији да јој је свака утакмица кључна, али ни нама није ништа мање важна, стога очекујем добар дуел", изјавио је шеф струке црно-белих.

Плејмејкер и нови "мотор" црно-белих Алекс Ренро такође је истакао значај меча.

"Утакмица против Крке је веома важна за нас јер имамо прилику да поправимо свој положај на табели и да учврстимо своју позицију у трци за плеј оф. Такође, ово је добра прилика да на темељима победа из претходна два сусрета градимо нове успехе. Знамо да ће подршка у дворани бити сјајна и спремни смо да се боримо за победу", истакао је Ренфро.

Парови 15. кола АБА лиге.

у суботу

Игокеа - Звезда 17.00
Партизан - Крка 19.00
Цедевита - Цибона 21.00

у недељу

Олимпија - Мега 17.00
Морнар - Задар 19.00

у понедељак

ФМП - Будућност 18.00

Табела: Звезда 14-0, Цедевита 10-4, Будућност 9-5, Партизан 8-6, Мега 8-6, ФМП 6-8, Цибона 6-8, Задар 5-9, Морнар 5-9, Игокеа 5-9, Олимпија 4-10, Крка 4-10.

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар