Trinkijeri pred Krku: Da se pokažemo!

Renfro: Da učvrstimo plej-of poziciju! Košarkaši Partizana dočekuju u subotu Krku u meču 15. kola regionalne ABA lige od 19 časova.  Trener crno-belih traži od svojih igrača još jedan dobar nastup. Renfro želi da prethodni trijumfi budu temelj za nove uspehe.

Košarka 11.01.2019 | 19:45
Trinkijeri pred Krku: Da se pokažemo!
Crno-beli su na deobi četvrte pozicije na tabeli sa Mega Bemaksom sa skorom 8-6, dok je Krka na začelju lige sa 4-10.

Posle ekipne, čvrste igre i pobede protiv Albe, Partizanov trener Andrea Trinkijeri istakao je na konferenciji za novinare:

"Ako postoji timski trijumf, onda je ovo bilo to".

Dva dana kasnije, Italijan priprema crno-bele za još jedan meč u "Pioniru", u kojem će u subotu gostovati Krka (19 časova).

Najavljujući taj meč, Trinkijeri je tražio od svojih igrača da protiv ovosezonskog "dužnika" ponove nastup koji su pokazali u sredu.

"Veoma je važno za nas da pokažemo kako smo u stanju da igramo na vrhunkom nivou dva puta nedeljno. Ovaj ritam utakmica tako nešto od nas zahteva i mi moramo da se tome prilagodimo. Krka je u situaciji da joj je svaka utakmica ključna, ali ni nama nije ništa manje važna, stoga očekujem dobar duel", izjavio je šef struke crno-belih.

Plejmejker i novi "motor" crno-belih Aleks Renro takođe je istakao značaj meča.

"Utakmica protiv Krke je veoma važna za nas jer imamo priliku da popravimo svoj položaj na tabeli i da učvrstimo svoju poziciju u trci za plej of. Takođe, ovo je dobra prilika da na temeljima pobeda iz prethodna dva susreta gradimo nove uspehe. Znamo da će podrška u dvorani biti sjajna i spremni smo da se borimo za pobedu", istakao je Renfro.

Parovi 15. kola ABA lige.

u subotu

Igokea - Zvezda 17.00
Partizan - Krka 19.00
Cedevita - Cibona 21.00

u nedelju

Olimpija - Mega 17.00
Mornar - Zadar 19.00

u ponedeljak

FMP - Budućnost 18.00

Tabela: Zvezda 14-0, Cedevita 10-4, Budućnost 9-5, Partizan 8-6, Mega 8-6, FMP 6-8, Cibona 6-8, Zadar 5-9, Mornar 5-9, Igokea 5-9, Olimpija 4-10, Krka 4-10.

Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar