Роналдо мора да достави ДНК, због истраге о силовању!

Америчке власти издале су налог за узимање ДНК узорка Кристијана Роналда због оптужби за силовање у Лас Вегасу 2009. године.

Фудбал 11.01.2019 | 15:15
Роналдо мора да достави ДНК, због истраге о силовању!
Роналда је за сексуални напад оптужила Кетрин Мајорга, па се захтева његов ДНК како би се упоредио са узорком са хаљине која припада жртви.

Американци су налог послали италијанским властима с обзиром да Роналдо од ове сезоне игра за торински Јувентус.

Роналдов адвокат је издао саопштење да његов клијент тврди да је оно што се догодило у хотелској соби у Лас Вегасу било на добровољној бази и да неће бити изненађење ако његов ДНК буде присутан, као и да је то стандардан захтев полиције у оваквим истрагама.

Полиција у Лас Вегасу је отворила истрагу на Мајоргин захтев пре неколико месеци, убрзо након што је Роналдо прешао из Реала у Јувентус за 100 милиона евра и добио годишњу плату од 30 милиона.

Она тврди да ју је Роналдо силовао у соби у хотелу у Лас Вегасу након што се се упознали на забави, а да је потом присиљена да потпише споразом о тајности 2010. за шта јој је исплаћено 375.000 долара.

У новој тужби тражи општу одштету, посебну одштету, казнену одштету и посебно олакшице, за све више од 50.000 долара заједно са каматама, хонорарима адвоката и судским трошковима.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар