Ronaldo mora da dostavi DNK, zbog istrage o silovanju!

Američke vlasti izdale su nalog za uzimanje DNK uzorka Kristijana Ronalda zbog optužbi za silovanje u Las Vegasu 2009. godine.

  • Sport
  • Fudbal


Ronalda je za seksualni napad optužila Ketrin Majorga, pa se zahteva njegov DNK kako bi se uporedio sa uzorkom sa haljine koja pripada žrtvi.

Amerikanci su nalog poslali italijanskim vlastima s obzirom da Ronaldo od ove sezone igra za torinski Juventus.

Ronaldov advokat je izdao saopštenje da njegov klijent tvrdi da je ono što se dogodilo u hotelskoj sobi u Las Vegasu bilo na dobrovoljnoj bazi i da neće biti iznenađenje ako njegov DNK bude prisutan, kao i da je to standardan zahtev policije u ovakvim istragama.

Policija u Las Vegasu je otvorila istragu na Majorgin zahtev pre nekoliko meseci, ubrzo nakon što je Ronaldo prešao iz Reala u Juventus za 100 miliona evra i dobio godišnju platu od 30 miliona.

Ona tvrdi da ju je Ronaldo silovao u sobi u hotelu u Las Vegasu nakon što se se upoznali na zabavi, a da je potom prisiljena da potpiše sporazom o tajnosti 2010. za šta joj je isplaćeno 375.000 dolara.

U novoj tužbi traži opštu odštetu, posebnu odštetu, kaznenu odštetu i posebno olakšice, za sve više od 50.000 dolara zajedno sa kamatama, honorarima advokata i sudskim troškovima.

Izvor: B92

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.