Ronaldo mora da dostavi DNK, zbog istrage o silovanju!

Američke vlasti izdale su nalog za uzimanje DNK uzorka Kristijana Ronalda zbog optužbi za silovanje u Las Vegasu 2009. godine.

Fudbal 11.01.2019 | 15:15
Ronaldo mora da dostavi DNK, zbog istrage o silovanju!
Ronalda je za seksualni napad optužila Ketrin Majorga, pa se zahteva njegov DNK kako bi se uporedio sa uzorkom sa haljine koja pripada žrtvi.

Amerikanci su nalog poslali italijanskim vlastima s obzirom da Ronaldo od ove sezone igra za torinski Juventus.

Ronaldov advokat je izdao saopštenje da njegov klijent tvrdi da je ono što se dogodilo u hotelskoj sobi u Las Vegasu bilo na dobrovoljnoj bazi i da neće biti iznenađenje ako njegov DNK bude prisutan, kao i da je to standardan zahtev policije u ovakvim istragama.

Policija u Las Vegasu je otvorila istragu na Majorgin zahtev pre nekoliko meseci, ubrzo nakon što je Ronaldo prešao iz Reala u Juventus za 100 miliona evra i dobio godišnju platu od 30 miliona.

Ona tvrdi da ju je Ronaldo silovao u sobi u hotelu u Las Vegasu nakon što se se upoznali na zabavi, a da je potom prisiljena da potpiše sporazom o tajnosti 2010. za šta joj je isplaćeno 375.000 dolara.

U novoj tužbi traži opštu odštetu, posebnu odštetu, kaznenu odštetu i posebno olakšice, za sve više od 50.000 dolara zajedno sa kamatama, honorarima advokata i sudskim troškovima.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar