Аца и Соња поново заједно

Аца Лукас и његова бивша жена Соња Вуксановић поново су заједно.

Забава 11.01.2019 | 14:52
Аца и Соња поново заједно
Пјевач и мајка његове најмлађе кћерке Викторије су се помирили прије неколико мјесеци, али то вјешто крију. Њих двоје избјегавају да се појављују на градским дешавањима гдје има медија, али су са пријатељима заједно прославили Божић у једном београдском ресторану.

"Соња и Аца су као рогови у врећи, али не могу једно без другог. Воли она њега, а он њу обожава. То што су се развели, нема везе са њиховим осјећањима. Једноставно, њих двоје ће увијек бити заједно. Међутим, сада су одлучили да љубав крију од новинара јер су тако мирнији. И даље не живе заједно, али су успјели да изгладе однос, па се сада тајно виђају. Божић су прославили заједно са пријатељима у једном ресторану. Аца је пјевао, а Соња је уживала док га слуша. Видјело се да су заједно и да се воле", прича извор близак фолкеру за Курир.

Према његовим ријечима, популарни пјевач је био и на отварању Соњиног новог бутик.

"Дошао је пред сам крај јер није желио да упада у очи. Сада се мање свађају него раније, а Лукас је бившој жени финансијки помогао око новог пословног пројекта. За сада им је лијепо, а и Викторија је сретна што је Аци најважније. Јесу се свађали, летјело је перије на све стране, али ето, обрни – окрени њих двоје на крају опет заједно. Лукас је условио жену да из живота избаци људе који му не одговарају, што је она учинила. Овакав епилог нико није очекивао, али то је њихов живот и нека раде шта хоће", завршава извор.

(Курир)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Лекар

11.01.2019 15:31

Направила га будалом, набила рогове ко ирвасу, и она опет "пристала да му се врати ". Ацо, а где је зрно самопоштовања?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гринго

11.01.2019 15:34

Аце има новцаник, а то је једино сто код насмрканог Аце, Соња треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АУ

11.01.2019 15:48

КАКО НАМ ЈЕ ОВО ВАЖНО. САД ТЕК МОГУ МИРНО СПАВАТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сејтан сејтановиц

11.01.2019 16:13

Ето нецу сад моц спават

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

11.01.2019 16:35

Вратила се само да му опере косу.

ОДГОВОРИТЕ