Aca i Sonja ponovo zajedno

Aca Lukas i njegova bivša žena Sonja Vuksanović ponovo su zajedno.

  • Magazin
  • Zabava


Pjevač i majka njegove najmlađe kćerke Viktorije su se pomirili prije nekoliko mjeseci, ali to vješto kriju. Njih dvoje izbjegavaju da se pojavljuju na gradskim dešavanjima gdje ima medija, ali su sa prijateljima zajedno proslavili Božić u jednom beogradskom restoranu.

"Sonja i Aca su kao rogovi u vreći, ali ne mogu jedno bez drugog. Voli ona njega, a on nju obožava. To što su se razveli, nema veze sa njihovim osjećanjima. Jednostavno, njih dvoje će uvijek biti zajedno. Međutim, sada su odlučili da ljubav kriju od novinara jer su tako mirniji. I dalje ne žive zajedno, ali su uspjeli da izglade odnos, pa se sada tajno viđaju. Božić su proslavili zajedno sa prijateljima u jednom restoranu. Aca je pjevao, a Sonja je uživala dok ga sluša. Vidjelo se da su zajedno i da se vole", priča izvor blizak folkeru za Kurir.

Prema njegovim riječima, popularni pjevač je bio i na otvaranju Sonjinog novog butik.

"Došao je pred sam kraj jer nije želio da upada u oči. Sada se manje svađaju nego ranije, a Lukas je bivšoj ženi finansijki pomogao oko novog poslovnog projekta. Za sada im je lijepo, a i Viktorija je sretna što je Aci najvažnije. Jesu se svađali, letjelo je perije na sve strane, ali eto, obrni – okreni njih dvoje na kraju opet zajedno. Lukas je uslovio ženu da iz života izbaci ljude koji mu ne odgovaraju, što je ona učinila. Ovakav epilog niko nije očekivao, ali to je njihov život i neka rade šta hoće", završava izvor.

(Kurir)

KOMENTARI5
POŠALJITE PORUKU

Lekar

11.01.2019 16:31

Napravila ga budalom, nabila rogove ko irvasu, i ona opet "pristala da mu se vrati ". Aco, a gde je zrno samopoštovanja?

Gringo

11.01.2019 16:34

Ace ima novcanik, a to je jedino sto kod nasmrkanog Ace, Sonja treba.

AU

11.01.2019 16:48

KAKO NAM JE OVO VAŽNO. SAD TEK MOGU MIRNO SPAVATI.

Sejtan sejtanovic

11.01.2019 17:13

Eto necu sad moc spavat

Crni Gruja

11.01.2019 17:35

Vratila se samo da mu opere kosu.

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.