Бекаме, добра ти је шминка!

Дејвид Бекам нашминкан позирао за насловницу!

Свијет 11.01.2019 | 10:12
Бекаме, добра ти је шминка!
Данас је постало готово уобичајено видети мушкарца нашминканог, али је Дејвид Бекамвероватно последњи мушкарац којег бисте тако могли да замислите. Е, па, не морате да замишљате јер се бивши фудбалер фотографисао за насловницу магазина Лове, носећи зелену сенку на очима.

Дејвид на фотографији носи кошуљу и бели сако, а боја сенке за очи усаглашена је са његовим тетоважама на врату.



Откако је магазин поделио ову фотографију на Инстаграму, 43-годишњи Бекам је добио бројне похвале на рачун свог изгледа – чак и са шминком.

"Тотално сам за Бекамов ајлајнер", један је од коментара, док други пише: "Прави мушкарац носи сенку за очи – и изгледа секси. Крај".

Позирајући за ову насловницу, Дејвид је говорио и о недостатку самопоуздања када је био дечка.

"Ја сам увек био онај дечак у ћошку који не говори много. Једино када сам био на терену, тада сам имао самопоуздања. То је било оно што сам увек желео – да постанем професионални фудбалер", рекао је он.

(мондо.ба)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

КАКАВ ЕГЗИБИЦИОНИСТИЧКИ

11.01.2019 09:30

ИДИОТЛУК.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оља

11.01.2019 09:35

Тако то поциње. Довољно да позната и популарна лицност понесе неку новину и за тили цас це бити прихвацена, све тамо докле досезе слика новотарије. Дакле, момци, припремајте новац па заједно с девојкама у парфимерију у одабир сминке. Не допада ми се ово, ни мало, не допадају ми се мускарци који све висе лице на зене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио

11.01.2019 15:47

ДЕРПЕЕ

ОДГОВОРИТЕ