Bekame, dobra ti je šminka!

Dejvid Bekam našminkan pozirao za naslovnicu!

  • Vijesti
  • Svijet


Danas je postalo gotovo uobičajeno videti muškarca našminkanog, ali je Dejvid Bekamverovatno poslednji muškarac kojeg biste tako mogli da zamislite. E, pa, ne morate da zamišljate jer se bivši fudbaler fotografisao za naslovnicu magazina Love, noseći zelenu senku na očima.

Dejvid na fotografiji nosi košulju i beli sako, a boja senke za oči usaglašena je sa njegovim tetovažama na vratu.Otkako je magazin podelio ovu fotografiju na Instagramu, 43-godišnji Bekam je dobio brojne pohvale na račun svog izgleda – čak i sa šminkom.

"Totalno sam za Bekamov ajlajner", jedan je od komentara, dok drugi piše: "Pravi muškarac nosi senku za oči – i izgleda seksi. Kraj".

Pozirajući za ovu naslovnicu, Dejvid je govorio i o nedostatku samopouzdanja kada je bio dečka.

"Ja sam uvek bio onaj dečak u ćošku koji ne govori mnogo. Jedino kada sam bio na terenu, tada sam imao samopouzdanja. To je bilo ono što sam uvek želeo – da postanem profesionalni fudbaler", rekao je on.

(mondo.ba)

KOMENTARI3
POŠALJITE PORUKU

KAKAV EGZIBICIONISTIČKI

11.01.2019 10:30

IDIOTLUK.

Olja

11.01.2019 10:35

Tako to pocinje. Dovoljno da poznata i popularna licnost ponese neku novinu i za tili cas ce biti prihvacena, sve tamo dokle doseze slika novotarije. Dakle, momci, pripremajte novac pa zajedno s devojkama u parfimeriju u odabir sminke. Ne dopada mi se ovo, ni malo, ne dopadaju mi se muskarci koji sve vise lice na zene.

Dario

11.01.2019 16:47

DERPEE

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.