Миши, губи се у Лондон!

У Дортмунду блистао, са "Местаље" га најурили! Валенсија одлучила да већ на половини сезоне врати Челсију позајмљеног белгијског центарфора.

Фудбал 11.01.2019 | 08:45
Миши, губи се у Лондон!
Миши Батшуаји (25) летос је из Челсија отишао у Валенсију, на позајмицу до краја сезоне, али је на "Местаљи" одиграо своје већ после пет месеци.

Након што је на 23 наступа дао само три гола - по један у Примери, Лиги шампиона и Купу краља - Белгијанац је постао једна од "жртава" Валенсијине неочекивано слабе сезоне на свим фронтовима.

Како је изјавио спортски директор Матеу Алемани, Батшуаји је практично већ сада "бивши", мада се формално и даље налази у Валенсији.

"Очекујем да оде у наредних неколико сати, или дана. Он већ недељама зна да ће отићи, само се надамо да ће преговори бити што пре завршени, за његово добро".

Незванично, Челси сада тражи други клуб у који ће га послати на позајмицу, као што је урадио прошле зиме, након чега је Батшуаји заблистао у редовима Борусије из Дортмунда (девет голова на 14 мечева).

У Валенсији му баш ништа није полазило "за ногом", а тренер Марселино пожалио се на његов приступ игри, након што је у уторак, у поразу од Спортинга из Хихона (2:1) у Купу краља пропустио колосалну шансу на самом почетку меча.

"Могли смо да поведемо у првом минуту. Била је то најбоља шанса коју смо створили у последњих шест месеци. Ако из такве ситуације не можеш да погодиш ни оквир гола, онда дефинитивно не можеш да играш за Валенсију у Примери", навео је Марселино, који је Батшуаија заменио на полувремену.

Међу клубовима где би могао да настави каријеру помињу се премијерлигаши Вест Хем и Кристал Палас.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар