Miši, gubi se u London!

U Dortmundu blistao, sa "Mestalje" ga najurili! Valensija odlučila da već na polovini sezone vrati Čelsiju pozajmljenog belgijskog centarfora.

Fudbal 11.01.2019 | 08:45
Miši, gubi se u London!
Miši Batšuaji (25) letos je iz Čelsija otišao u Valensiju, na pozajmicu do kraja sezone, ali je na "Mestalji" odigrao svoje već posle pet meseci.

Nakon što je na 23 nastupa dao samo tri gola - po jedan u Primeri, Ligi šampiona i Kupu kralja - Belgijanac je postao jedna od "žrtava" Valensijine neočekivano slabe sezone na svim frontovima.

Kako je izjavio sportski direktor Mateu Alemani, Batšuaji je praktično već sada "bivši", mada se formalno i dalje nalazi u Valensiji.

"Očekujem da ode u narednih nekoliko sati, ili dana. On već nedeljama zna da će otići, samo se nadamo da će pregovori biti što pre završeni, za njegovo dobro".

Nezvanično, Čelsi sada traži drugi klub u koji će ga poslati na pozajmicu, kao što je uradio prošle zime, nakon čega je Batšuaji zablistao u redovima Borusije iz Dortmunda (devet golova na 14 mečeva).

U Valensiji mu baš ništa nije polazilo "za nogom", a trener Marselino požalio se na njegov pristup igri, nakon što je u utorak, u porazu od Sportinga iz Hihona (2:1) u Kupu kralja propustio kolosalnu šansu na samom početku meča.

"Mogli smo da povedemo u prvom minutu. Bila je to najbolja šansa koju smo stvorili u poslednjih šest meseci. Ako iz takve situacije ne možeš da pogodiš ni okvir gola, onda definitivno ne možeš da igraš za Valensiju u Primeri", naveo je Marselino, koji je Batšuaija zamenio na poluvremenu.

Među klubovima gde bi mogao da nastavi karijeru pominju se premijerligaši Vest Hem i Kristal Palas.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar