Мало му плата од 7.000.000 евра?!

Икарди пред одласком?! Интер понудио нови уговор капитену, али изгледа да Аргентинац није задовољан условима.

Фудбал 11.01.2019 | 22:00
Мало му плата од 7.000.000 евра?!
За пет и по година у дресу Интера, Мауро Икарди је постигао 120 голова у 204 утакмице. Стигао је и до капитенске траке, али упркос одличним играма, често је био на удару навијача. После најновије вести у вези са његовим уговором, сигурно је да ће га многи опет критиковати...

Наиме, Интер је 25-годишњем Аргентинцу понудио продужетак уговора (који тренутно важи до краја јуна 2021), а по информацијама "Газете дело Спорт" у поље за плату уписано је 7.000.000 евра.

То, наводно, није довољно Икардију и његовој супрузи/менаџерки, Ванди Нари, који траже два милиона више.

Поред тога, "Газета" пише и да постоји неслагање две стране око излазне клаузуле коју "нероазури" хоће да избаце, а Икардијеви да повећају са тренутних 110 милиона евра.

Аргентински нападач је већ најплаћенији играч Интера, али свестан интересовања Реал Мадрида, Челсија, Барселоне и Пари Сен Жермена, захтева скоро дупло повећање зарада.

Видећемо хоће ли му то "проћи". По писању италијанских медија, договор је тренутно далеко од реализације...

Пре доласка у Интер, Мауро Икарди је провео годину дана у Сампдорију, у којој је наступао и за млађе категорије. Претходно се фудбалски школовао и у Барселони, у коју је дошао из шпанског нижелигаша Весиндарија са Канарских Острва. Иначе је рођен у Розарију, одакле су и Лионел Меси. Анхел Ди Марија, Макси Родригез, Езекијел Лавеци... У Шпанију се доселио са родитељима када је имао девет година.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар