Malo mu plata od 7.000.000 evra?!

Ikardi pred odlaskom?! Inter ponudio novi ugovor kapitenu, ali izgleda da Argentinac nije zadovoljan uslovima.

Fudbal 11.01.2019 | 22:00
Malo mu plata od 7.000.000 evra?!
Za pet i po godina u dresu Intera, Mauro Ikardi je postigao 120 golova u 204 utakmice. Stigao je i do kapitenske trake, ali uprkos odličnim igrama, često je bio na udaru navijača. Posle najnovije vesti u vezi sa njegovim ugovorom, sigurno je da će ga mnogi opet kritikovati...

Naime, Inter je 25-godišnjem Argentincu ponudio produžetak ugovora (koji trenutno važi do kraja juna 2021), a po informacijama "Gazete delo Sport" u polje za platu upisano je 7.000.000 evra.

To, navodno, nije dovoljno Ikardiju i njegovoj supruzi/menadžerki, Vandi Nari, koji traže dva miliona više.

Pored toga, "Gazeta" piše i da postoji neslaganje dve strane oko izlazne klauzule koju "neroazuri" hoće da izbace, a Ikardijevi da povećaju sa trenutnih 110 miliona evra.

Argentinski napadač je već najplaćeniji igrač Intera, ali svestan interesovanja Real Madrida, Čelsija, Barselone i Pari Sen Žermena, zahteva skoro duplo povećanje zarada.

Videćemo hoće li mu to "proći". Po pisanju italijanskih medija, dogovor je trenutno daleko od realizacije...

Pre dolaska u Inter, Mauro Ikardi je proveo godinu dana u Sampdoriju, u kojoj je nastupao i za mlađe kategorije. Prethodno se fudbalski školovao i u Barseloni, u koju je došao iz španskog niželigaša Vesindarija sa Kanarskih Ostrva. Inače je rođen u Rozariju, odakle su i Lionel Mesi. Anhel Di Marija, Maksi Rodrigez, Ezekijel Laveci... U Španiju se doselio sa roditeljima kada je imao devet godina.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar