Опроштај: Збогом легенди фудбала

Бројни великани српског спорта, опростили су се на комеморацији одржаној на стадиону “Рајко Митић” од легендарног фудбалера Црвене звезде Драгослава Шекуларца који је у суботу преминуо у 81. години, преноси Блиц.

Србија 10.01.2019 | 13:28
Опроштај: Збогом легенди фудбала
Предсједник ФК Црвена звезда Светозар Мијаиловић замолио је све присутне да се, уз минут тишине, ода почаст легендарном Шекуларцу. Први потпредсједник Владе Републике Србије и министар спољних послова, Ивица Дачић, у друштву министра рударства и енергетике, Александра Антића, био је на комеморацији чувеном фудбалеру.



У сузама

Није само породица врло емотивно прошла кроз посљедњи опроштај од легендарног Шекија – плакали су многи на Маракани…



Осим њих на комеморацији су били и Зоран Филиповић “Филе” и Душан “Дуле” Савић, Небојша Човић, први човјек кошаркашког клуба Црвена звезда, генерални директор Црвене директор Звездан Терзић и директор националних асоцијација при УЕФА, Зоран Лаковић, дио Звездине генерације из 1991. године Слободан Маровић и Дика Стојановић, чувени Звездин голман Александар Дика Стојановић, славни нападачи Партизана Марко Валок и Братислав “Бата” Ђорђевић, кошаркашка легенда Зоран “Мока” Славнић и први човјек тениског клуба Партизан Душан Грујић и многи други.

Извор: Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Болеро

10.01.2019 12:51

ЗБОГОМ ЛЕГЕНДО!!!

ОДГОВОРИТЕ