Oproštaj: Zbogom legendi fudbala

Brojni velikani srpskog sporta, oprostili su se na komemoraciji održanoj na stadionu “Rajko Mitić” od legendarnog fudbalera Crvene zvezde Dragoslava Šekularca koji je u subotu preminuo u 81. godini, prenosi Blic.

Srbija 10.01.2019 | 13:28
Oproštaj: Zbogom legendi fudbala
Predsjednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović zamolio je sve prisutne da se, uz minut tišine, oda počast legendarnom Šekularcu. Prvi potpredsjednik Vlade Republike Srbije i ministar spoljnih poslova, Ivica Dačić, u društvu ministra rudarstva i energetike, Aleksandra Antića, bio je na komemoraciji čuvenom fudbaleru.



U suzama

Nije samo porodica vrlo emotivno prošla kroz posljednji oproštaj od legendarnog Šekija – plakali su mnogi na Marakani…



Osim njih na komemoraciji su bili i Zoran Filipović “File” i Dušan “Dule” Savić, Nebojša Čović, prvi čovjek košarkaškog kluba Crvena zvezda, generalni direktor Crvene direktor Zvezdan Terzić i direktor nacionalnih asocijacija pri UEFA, Zoran Laković, dio Zvezdine generacije iz 1991. godine Slobodan Marović i Dika Stojanović, čuveni Zvezdin golman Aleksandar Dika Stojanović, slavni napadači Partizana Marko Valok i Bratislav “Bata” Đorđević, košarkaška legenda Zoran “Moka” Slavnić i prvi čovjek teniskog kluba Partizan Dušan Grujić i mnogi drugi.

Izvor: Blic

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Bolero

10.01.2019 12:51

ZBOGOM LEGENDO!!!

ODGOVORITE