ШПА куп: Дјеца Мадрида ставила облоге на првенствене ране!

Дебитовао Брахим Дијаз! Леганес пао на Бернабеу – 3:0.

Фудбал 09.01.2019 | 23:42
ШПА куп: Дјеца Мадрида ставила облоге на првенствене ране!
Коначно мало осмеха за навијаче Реала. Болне првенствне ране из првенства донекле су саниране тријуфом у Купу Краља против Леганеса – 3:0. Као ретко када ове сезоне домаћа публика је задовољна напустила трибине Сантјаго Бернабеуа.

Не ради се само о победи која гарантује четвртфинале, већ о чињеници да је тренер Краљева Солари искористио прилику да испромовише децу клуба и млађе снаге. Од првог минута видели смо на терену видели смо Валвердеа, затим Винисијуса, Данија Себаљоса, Лукаса Васкеза, Наћа...

Шарени састав Реала одиграо је као да је стандардни. Без иједне стресне ситуације рутински су славили. Можда би све било другачије да арбитар није можда престрого показао на креч у финишу првог полувремена. Тада је у шеснестерац гостију улетео Одриозола. Благо је повучен. Довољно за пенал и реализацију капитена Серхија Рамоса.

Одлично је одиграо Бразилац Виницијус. Био је агилан, агресиван, стално је провоцирао грешку грешку ривала. Искористио је лош повратни пас Бустинза да асистира Лукасу Васкезу за други погодак.

Управо умето Винисијуса који се уписао у листу стрелаца, шансу је у 77. минуту добио Дијаз. Довољан разлог да 45 хиљада навијача на Бернабеу устане и аплаузима поздрави придошлицу из Манчестер Ситија. Велика очекивања су пред овим момком.

ШПАНИЈА, КУП КРАЉА - 1/8 ФИНАЛА

Уторак

Хихон - Валенсија 2:1 (1:1)
/Ноблехас 34, Блекмен 79 - Гамеиро 45/

Среда

Ђирона - Атлетико 1:1 (1:1)
/Лозано 34 - Гризман 9/

Хетафе - Ваљадолид 1:0 (0:0)
/Родригез 90/

Виљареал - Еспањол 2:2 (0:1)
/Екамби 85, Бака 89 - Дардер 15, Лопез 72/

Реал Мадрид - Леганес 3:0 (1:0)
/Рамос 44 пен - Васкез 68, Винисијус 77/

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар