Није Румунија побиједила, већ је БиХ изгубила!

Селектор одбојкашица Босне и Херцеговине, Горан Нешић, био је видно разочаран, након пропуштене прилике против Румунки за пласман на Европско првенство.

Остали спортови 10.01.2019 | 11:45
Није Румунија побиједила, већ је БиХ изгубила!
"Змајице" су синоћ у Лукавцу биле на корак од побједе против Румуније у посљедњем колу квалификација за одлазак на ЕП, али су послије вођства од 2:1 у сетовима гошће успјеле да направе преокрет и прођу у даље такмичење.

"Тешко је било шта рећи након оваквог меча. Сами смо изгубили, нису Румунке побиједиле, него је БиХ изгубила. У четвртом сету видјело се опуштање, дјевојке су у главама већ биле на Европском првенству. Одбојка је такав спорт игра се до посљедњег поена, али дјевојке нису издржале. Ја сам борац, не волим да губим и за мене је ово неуспјех. Били смо близу и ове дјевојке су заслужиле одлазак на ЕП. Ништа, идемо даље, видимо се за двије године", рекао је Нешић послије сусрета.

Најефикаснија на двобоју против Румунки била је Дајана Бошковић са 27 постигнутих поена.

"Још нисам свјесна шта се све десило. Имале смо све у својим рукама, Румунија је наставила своју игру, а ми смо их чекале да погријеше. Више је утицао адреналин него умор на све ово, У петом сету распоред лопти није био како треба и то је то. Ми смо доста напредовале, у ове двије седмице међу нама је била супер атмосфера. Учиниле смо све да за БиХ донесемо историјски успјех, али на жалост нисмо успјеле", изјавила је Бошковићева.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар