Ванда Нара цитира Буковског и тврди...

Икарди неће продужити уговор, Реал и Челси су опције! Или само врши притисак на Интер?

Фудбал 11.01.2019 | 14:00
Ванда Нара цитира Буковског и тврди...
Челницима Интера дигне се коса на глави сваки пут кад виде изјаву Ванде Наре у новинама. Ова данас посебно ће им засметати, јер супруга и менаџер Маура Икардија тврди: Маурито неће потписати нови уговор са Неразурима! Додаје, сасвим је могуће да ће каријеру од лета наставити у Реалу или Челсију.

Вест доноси ТyЦ Спорт, угледни аргентински медиј, не цитирајући Нару, али категорички тврди да је након последњих преговора са Интеровим руководиоцима Ванда преломила. Истина, умела је она често да се предомишља покушавајући да издејствује већу плату за свог мужића, али сада делује да би могла да истраје.

Варнице на релацији Ванда Нара – Интер севнуле су још јутрос када се брачни пар Икарди вратио у Италију са одмора из Буенос Ајреса. Међутим, са закашњењем због проблема са летовима из Аргентине. Јавио сеИкарди на време да ће каснити, али је по клупском правилнику свакако заслужио симболичну новчану казну.

Ванду Нару највише боли кад је удариш по џепу, па нек је и на ситно. Зато је цитирајући Чарлса Буковског већ од раног јутра почела да скаче по живцима људи у “Апијано Ђентилеу”. Рецимо да би народским речником то било отприлике: “Генерално немам проблема да слушам шта прича било ко, као што немам проблем ни да их заборавим”.

Не претерано загонетна порука Интеровим челницима. ОК, причајте ви шта хоћете, ја ћу да саслушам, али ме суштински ваше речи не занимају. Тако Ванда преговара. А већ неко време никако да се договори са Неразурима око новог уговора.

Интер, позивајући се на плату Паула Дибале у Јувентусу, нуди 7.000.000 евра годишње, са све бонусима.Ванда подсећа да више од тога имају Кристијано Роналдо (30.000.000) и Гонзало Игуаин (10.500.000) и тражи 8.000.000 плус бонусе. Може јој се, пошто има кеца у рукаву. У Икардијевом постојећем уговору је и откупна клаузула у висини од 110.000.000 евра. Реал и Челси би то лако исплатили и то што Икардијев уговор траје до 2021. не доноси Интеру никакву сигурност. Зато у Милану желе да продуже уговор до 2023. и да избришу клаузулу.

Ванда има другачије планове. Мада, мадридска Марка је у данашњем издању навела да у Реалу приликом портаге за новом “деветком” не рачунају превише на Икардија и то баш зато што је веома тешко пословати са његовим окружењем. У преводу: било би испод нивоа Краљевског клуба кад би их супруга фудбалера овако провлачила по медијима. Вест ТyЦ Спорта појавила се неколико сати након Нарине објаве на Инстаграму.

Наравно, све би ово брзо могло да се заборави ако би Интер испунио Вандине захтеве. Али онда се можда побуне друге жене фудбалера?

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар