Vanda Nara citira Bukovskog i tvrdi...

Ikardi neće produžiti ugovor, Real i Čelsi su opcije! Ili samo vrši pritisak na Inter?

Fudbal 11.01.2019 | 14:00
Vanda Nara citira Bukovskog i tvrdi...
Čelnicima Intera digne se kosa na glavi svaki put kad vide izjavu Vande Nare u novinama. Ova danas posebno će im zasmetati, jer supruga i menadžer Maura Ikardija tvrdi: Maurito neće potpisati novi ugovor sa Nerazurima! Dodaje, sasvim je moguće da će karijeru od leta nastaviti u Realu ili Čelsiju.

Vest donosi TyC Sport, ugledni argentinski medij, ne citirajući Naru, ali kategorički tvrdi da je nakon poslednjih pregovora sa Interovim rukovodiocima Vanda prelomila. Istina, umela je ona često da se predomišlja pokušavajući da izdejstvuje veću platu za svog mužića, ali sada deluje da bi mogla da istraje.

Varnice na relaciji Vanda Nara – Inter sevnule su još jutros kada se bračni par Ikardi vratio u Italiju sa odmora iz Buenos Ajresa. Međutim, sa zakašnjenjem zbog problema sa letovima iz Argentine. Javio seIkardi na vreme da će kasniti, ali je po klupskom pravilniku svakako zaslužio simboličnu novčanu kaznu.

Vandu Naru najviše boli kad je udariš po džepu, pa nek je i na sitno. Zato je citirajući Čarlsa Bukovskog već od ranog jutra počela da skače po živcima ljudi u “Apijano Đentileu”. Recimo da bi narodskim rečnikom to bilo otprilike: “Generalno nemam problema da slušam šta priča bilo ko, kao što nemam problem ni da ih zaboravim”.

Ne preterano zagonetna poruka Interovim čelnicima. OK, pričajte vi šta hoćete, ja ću da saslušam, ali me suštinski vaše reči ne zanimaju. Tako Vanda pregovara. A već neko vreme nikako da se dogovori sa Nerazurima oko novog ugovora.

Inter, pozivajući se na platu Paula Dibale u Juventusu, nudi 7.000.000 evra godišnje, sa sve bonusima.Vanda podseća da više od toga imaju Kristijano Ronaldo (30.000.000) i Gonzalo Iguain (10.500.000) i traži 8.000.000 plus bonuse. Može joj se, pošto ima keca u rukavu. U Ikardijevom postojećem ugovoru je i otkupna klauzula u visini od 110.000.000 evra. Real i Čelsi bi to lako isplatili i to što Ikardijev ugovor traje do 2021. ne donosi Interu nikakvu sigurnost. Zato u Milanu žele da produže ugovor do 2023. i da izbrišu klauzulu.

Vanda ima drugačije planove. Mada, madridska Marka je u današnjem izdanju navela da u Realu prilikom portage za novom “devetkom” ne računaju previše na Ikardija i to baš zato što je veoma teško poslovati sa njegovim okruženjem. U prevodu: bilo bi ispod nivoa Kraljevskog kluba kad bi ih supruga fudbalera ovako provlačila po medijima. Vest TyC Sporta pojavila se nekoliko sati nakon Narine objave na Instagramu.

Naravno, sve bi ovo brzo moglo da se zaboravi ako bi Inter ispunio Vandine zahteve. Ali onda se možda pobune druge žene fudbalera?

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar