Готово: Пријовић отишао на рате!

За фараонски уговор каријере, радују се и Пољаци! Српски нападач дефинитивно пресекао.

Фудбал 09.01.2019 | 21:45
Готово: Пријовић отишао на рате!
Крај сапунице! У максимално наредних 48 сати, Александар Пријовић ће и званично бити представљан као нови фудбалер саудијског Ал Итихада.

Српски нападач се већ налази у Џеди из које Ал Итихад долази и чека зелено светло да буде промовисан. Ал Итихад  и ПАОК уговарају последње детаље трансфера, размењују документацију и ако нешто не пође по злу, Пријовић ће данас или сутра најкасније прекосутра бити представљен у новом клубу.

Узалуд се ПАОК опирао, овакав трансфер није могао да спречи…

Саудијски клуб на чијој клупи седи Славен Билић је српском нападачу понудио фараонски уговор какав се не одбија, а ПАОК-у ће исплатити висину откупне клаузуле која износи 10.000.000 евра. ПАОК је покушавао да убеди Пријовића да остане, нудио му и повећање плате, али није ни дошло до састанка првог човека црно-белих Ивана Савидиса и Пријовића. Да растанак неће бити баш пријатељски говоре и неки сигнали са друштвених мрежа. Грчки медији су приметили да је Пријовић са Инстаграма “отпратио” члана управе клуба ЈоргосаСавидиса, а да је истовремено “запратио” Ал Итихадово ново појачање Гарија Родригеса који је пре неколико дана стигао у Галатасарај.

Пријовић је своје услове са Арапима одавно договорио. У питању је сјајан уговор на четири и по године вредан фиксних 27.000.000 евра. Ако би остварио све бонусе, могао би да укупно заради и 40.000.000 евра. У ПАОК-у је играо за 1.500.000 евра годишње…

Солунски клуб није могао ништа јер је Пријовић имао откупну клаузулу. Једина спорна тачка је био начин исплате. Грци су тражили све одједном, али су на крају пристали на четири рате од по 2.500.000 евра до маја.

Трансферу се радују и у Пољској. Легији из Варшаве ће на име ранијег договора припасти 20 одсто одПријовићевог трансфера. У овом случају је то 2.000.000 евра.  

ПАОК је већ почео преговоре са шведским нападачем Маркусом Бергом из Ал Џазире који би требало да замени Пријовића у Солуну.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар