Газда Лација не стаје: Одбио сам 160 милиона за Сергеја!

Први човек Римљана и даље говори о астрономским понудама за српског везисту, као и о својој непоколебљивости.

Фудбал 11.01.2019 | 08:00
Газда Лација не стаје: Одбио сам 160 милиона за Сергеја!
После одличне сезоне 2017/18, Сергеј Милинковић Савић био је прошлог лета жеља неколико великих клубова, али први човек његовог Лација Клаудио Лотито није хтео да му допусти одлазак са "Олимпика".

После неколико недеља и месеци "гађања" десетинама милиона евра, Сергеј није оставио запажен утисак на Мундијалу, а потом је лоше почео сезону, у којој је један од играча који су највише подбацили, с обзиром на почетна очекивања.

Данас, пола године после прелазног рока у којем је могао да одлично заради за Милинковић-Савића, Лотито не одустаје од приче о огромним понудама које су стизале на клупску адресу.

У среду, у посети једној римској школи, први човек Лација говорио је о плановима и о прошлогодишњем интересовању великих за Сергеја.

"Желимо да изградимо победничку екипу и да је додатно јачамо, а не да је слабимо", рекао је Лотито у једној римској школи на 119. рођендан Лација.

"Да имам другачији начин размишљања, продао бих Милинковића за 160 милиона евра, али то нисам учинио. Мислим да ниједан други председник у светском фудбалу не би учинио оно што сам ја", додао је он.

Подсетимо, Сергеј је после дефинитивног останка у Лацију потписао нови уговор.

Да му је тежак почетак сезоне тешко пао показале су и његове сузе, када је 22. децембра коначно постигао гол.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар