Gazda Lacija ne staje: Odbio sam 160 miliona za Sergeja!

Prvi čovek Rimljana i dalje govori o astronomskim ponudama za srpskog vezistu, kao i o svojoj nepokolebljivosti.

Fudbal 11.01.2019 | 08:00
Gazda Lacija ne staje: Odbio sam 160 miliona za Sergeja!
Posle odlične sezone 2017/18, Sergej Milinković Savić bio je prošlog leta želja nekoliko velikih klubova, ali prvi čovek njegovog Lacija Klaudio Lotito nije hteo da mu dopusti odlazak sa "Olimpika".

Posle nekoliko nedelja i meseci "gađanja" desetinama miliona evra, Sergej nije ostavio zapažen utisak na Mundijalu, a potom je loše počeo sezonu, u kojoj je jedan od igrača koji su najviše podbacili, s obzirom na početna očekivanja.

Danas, pola godine posle prelaznog roka u kojem je mogao da odlično zaradi za Milinković-Savića, Lotito ne odustaje od priče o ogromnim ponudama koje su stizale na klupsku adresu.

U sredu, u poseti jednoj rimskoj školi, prvi čovek Lacija govorio je o planovima i o prošlogodišnjem interesovanju velikih za Sergeja.

"Želimo da izgradimo pobedničku ekipu i da je dodatno jačamo, a ne da je slabimo", rekao je Lotito u jednoj rimskoj školi na 119. rođendan Lacija.

"Da imam drugačiji način razmišljanja, prodao bih Milinkovića za 160 miliona evra, ali to nisam učinio. Mislim da nijedan drugi predsednik u svetskom fudbalu ne bi učinio ono što sam ja", dodao je on.

Podsetimo, Sergej je posle definitivnog ostanka u Laciju potpisao novi ugovor.

Da mu je težak početak sezone teško pao pokazale su i njegove suze, kada je 22. decembra konačno postigao gol.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar