''Флоутери'' су моја игра, јер не могу да закуцавам!

Денвер Нагетси задржали су прво место на табели Западне конференције победом над Мајамијем коју је донео наш Никола Јокић.

Кошарка 09.01.2019 | 20:30
''Флоутери'' су моја игра, јер не могу да закуцавам!
Српски центар је у тријумфу над Хитом резултатом 103:99 уписао трипл-дабл и на 2,4 секунде до краја постигао одлучујући погодак.

Никола је после пик-ен-рола са Џамалом Марејем, из веома тешке ситуације погодио "флоутер" и решио питање победника.

"Флоутери' су моја игра, волим такве шутеве. То је зато што не могу да закуцавам. Радим много на таквим шутевима. Било је мало теже јер је Адебајо био веома близу, а мени је глава била спуштена. Победили смо утакмицу и то је најважнија ствар", рекао је Јокић.



Момак из Сомбора каже да "Грумење" није блистало, али да је остварило циљ.

"Била је ово поприлично траљава утакмица за нас. Почели смо веома добро, у првој четвртини су они постигли само 18 поена. Међутим, у другој су дали мислим 22 само из рекета. На крају, пребацили смо 100 поена, што је наш циљ".

Јокић је на терену провео нешто мање од 40 минута и за то време постигао 29 поена (11-21 из игре, 1-2 за три, 6-6 слободна бацања), уз 11 скокова, 10 асистенција и једну украдену лопту.

"Само покушавам да победим, шта год је потребно. Ако су то скокови, асистенције, додавања… Све што је потребно да побеђујемо", закључио је Јокић који је дошао до 20. трипл-дабла у каријери.

Денвер је лидер Западне конференције са учинком 27-12, док је Мајами седми на Истоку са скором 19-20.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар