Томић: Као да су видели Голден Стејт, а не Уникаху!

Шеф струке црвено-белих критиковао играче за наступ у првој четвртини и похвалио за приказано у наставку.

Кошарка 09.01.2019 | 16:45
Томић: Као да су видели Голден Стејт, а не Уникаху!
Боксерски описано, Црвена звезда мтс бачена је у рани нокдаун у Шпанији, па се током меча подизала, узвраћала ударце, али ипак није успела да обори ривала у драматичној завршници.

Пропуштено и допуштено у првој четвртини против Уникахе коштало је пораза екипу Милана Томића, иако је у наставку меча играла како је њен тренер тражио и пет секунди пре краја дошла надомак изједначења.

Међутим, шут Џоа Регленда је пет секунди пре краја остао на обручу.

"Мислим да је била добра утакмица за гледаоце. Интересантна, са великим разликама у периодима. Малага је имала предност, ми смо се борили у другом делу да се вратимо и успели смо у томе. Честитам својим играчима, али само због другог полувремана", рекао је он.

О Цирбесовој повреди

Звездин центар Маик Цирбес напустио је терен у првом делу утакмице, после једног дуела са Матијасом Лесором и није се враћао.

"Цирбес има повреду леђа", кратко је објаснио Томић.

У осврту на виђено на почетку, Томић је рекао да је његов тим преценио противника и да не схвата разлог за то.

"У првој четвртини смо изашли на терен као да играмо против Чикаго Булса. ОК, сада не против Чикага, већ против Голден Стејт Вориорса. То је била наша слика на почетку утакмице. Не могу да схватим зашто је било тако. Мислили су да играју против Вориорса, а не против Малаге".

Према његовом мишљењу, утакмицу су одлучили мали детаљи - један скок и један шут.

"Мислим да смо играли добро у другом делу, играли смо како би требало да играмо и морамо да наставимо", додао је Томић пред повратак екипе у Београд и припрему за суботње гостовање Игокеи у Лакташима.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар